10 магии за победа на лотаријата: ориз, грав, кромид и повеќе!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Зошто симпатиите се добиваат на лотарија?

Многу луѓе сонуваат да станат милионери. Сепак, познато е дека тоа не е лесна задача. Поради ова, многумина завршуваат со игри на среќа за да се обидат да ги остварат своите соништа, со надеж дека тие пари од соништата ќе им стават крај на сите нивни проблеми.

Но, исто толку тешко како да се стане милионер во конвенционалните начин е да се постигне победа во игра на среќа. Поради ова, многу луѓе прибегнуваат кон супериорни енергии кога го прават тој мал подвиг, преку магии.

Сепак, вреди да се спомене дека овој тип на магија не гарантира дека навистина ќе ги добиете вистинските среќни броеви. Симпатиите сами по себе носат голема енергија и затоа можат да ви помогнат во многу работи. Сепак, важно е да продолжите да го правите својот дел. Следете ги подолу најразновидните симпатии за да победите на лотаријата.

Потковица шарм за среќа

Потковицата е симбол на среќа во многу култури. Многу луѓе го ставаат овој предмет на највисокиот дел од вратата, за да привлечат среќа. Во Шпанија, на пример, традицијата вели дека потковицата мора да биде насочена надолу, за да може среќата да се рашири низ куќата.

Значи, оваа приказна дека потковицата е елемент на среќата на крајот се рашири низ целиот свет. На овој начин, кога навашата игра.

Затоа, во предметната ноќ, земете ги 6-те банкноти од 2,00 R$, изберете една од нив и преклопете ја. Земете ја исечената алуминиумска фолија и ставете ја во делот од паричникот каде што ги чувате банкнотите. Откако ќе го направите тоа, земете ја преклопената банкнота и ставете ја на спротивната страна од паричникот каде што се парите.

Вака, вашиот делител на паричникот ќе изгледа вака: дел со парите што биле веќе таму, друга со алуминиумска фолија и на крај друга со банкнота од 2,00 R$. После тоа, земете ги другите 5 банкноти што ви останале, преклопете ги и ставете ги во паричникот, покрај алуминиумската фолија.

Откако ќе го направите целиот овој процес, ќе треба да ги извадите банкнотите од таму и дај за кој сакаш. За секој човек што ќе му дадете белешка, треба да побарате да ви каже број. Сепак, тука вреди уште еден момент на внимание. Ќе дадете само 5 банкноти, бидејќи едната од нив мора да остане со вас, свиткана во вашиот паричник.

Откако ќе ги дадете 5-те на случајни луѓе, вратете се во вашата куќа и расклопете ја последната сметка што остана таму . Погледнете ги бројките што ви ги кажале луѓето, комбинирајте ги со бројот на белешката и изградете ја вашата серија за вашата игра.

Симпатија за да победите на лотарија со чинија

За добро на симпатиите не може да му недостасува предмет како леген, на крајот на краиштата, овој уред секогаш го гледаме наоколу во различни ритуали. Затоа,се разбира, тој не можеше да пропушти магија за да победи на лотаријата.

На почетокот можеби ќе изгледа малку покомплицирано. Меѓутоа, ако имате малку внимание и трпение, ќе видите дека не е толку тешко. Следете го.

Состојки

За да го продолжите овој шарм очигледно ќе ви треба сад. Треба да биде мал и нов, затоа запомнете дека не сте го користеле претходно.

Покрај тоа, ќе ви треба и парче хартија што одговара на броевите на Мега-Сена, кое ќе го напишете. И последно, но не и најмалку важно, ќе ви треба и малку вода.

Како да го направите тоа

Прво, знајте дека оваа магија по можност треба да се изведува на ноќта на полна месечина. Првиот чекор е да го исечете листот хартија на мали парчиња, така што ќе исечете квадрат за секој број.

Потоа, напишете ги броевите на секоја хартија и преклопете ги на половина. Истурете малку вода во садот и фрлете ги сите хартии во него. Кога ќе завршите, ставете го легенчето под креветот кога ќе спиете. Наутро, набљудувајте ги хартиите што беа отворени и запишете ги. Овие ќе бидат броевите што треба да ги играте.

Што ако симпатијата не успее?

Прво, мора да знаете дека правењето на некоја од магиите споменати погоре не е гаранција задека ќе победите во која било игра на среќа. Тие навистина можат да работат како еден вид на поттикнувачи, носејќи ви повеќе позитивни енергии.

Со тоа што ќе ја ставите вашата доверба во симпатии како овие, на крајот ќе работите со вашето позитивно размислување уште повеќе. Значи, знајте дека ова е исто така фундаментален фактор во се што ќе правите во вашиот живот.

Затоа, ако сакате да победите на лотарија, продолжете да го правите својот дел и често играјте ги вашите игри. Ако сте човек со вера, запомнете дека молењето никогаш не е премногу. Сепак, исто така, бидете свесни дека сè што се бара од духовниот план всушност не се случува, на крајот на краиштата, Божественото секогаш знае што е најдобро за вас.

А покрај тоа, се разбира, ако верувате и ако тоа прави да се чувствувате добро, продолжете со вашите симпатии. На крајот на краиштата, тие не ви штетат ниту вас ниту на некој друг.

Но, ако во сите случаи очекуваниот резултат не се случи, продолжете со вашиот живот како и обично. И чувајте ја мислата дека ако не се случи, не требаше да се случи. Ако размислувате на овој начин, сигурно ќе се чувствувате порелаксирано во врска со оваа работа.

темата е сочувство за да ви привлече среќа, потковицата секогаш се памети. Проверете како да го користите за да имате среќа подолу.

Состојки

Спротивно на она што може да изгледа, нема да ви треба потковица за да ја направите оваа магија. Сепак, ќе ви треба накит во форма на потковица. Покрај тоа, ќе ви треба и земја, чанта од зелена ткаенина, конец во иста боја како чантата, зелена лента и вазна.

Како да го направите тоа

Изведувањето на овој шарм е многу лесно. Прво, треба да запомните дека тоа мора да се направи на ноќта на полна месечина. Ноќта за која станува збор, земете ја ситницата во форма на потковица и закопајте ја во вазна. Целта е да ја апсорбира енергијата што доаѓа од земјата.

По 7 дена, ќе треба да ја ископате и да ја ставите во зелената ткаенина од торбичка. Потоа затворете ја кесата со конецот во иста боја и поминете ја зелената лента наоколу. На крајот, повторно закопајте го во вазна.

Сочувство да се добие на лотарија со стар тикет

Кога станува збор за наоѓање енергија за помош во таа „ситница“, секој светец помага. Магијата да се добие на лотарија со стар тикет има некои детали на кои треба многу внимание да се работи.

На почетокот изгледа малку комплицирано, но ако имате трпение и внимание ќе можете да го направите тоа . Следете ги деталите подолу.

Состојки

За да го направите ова шарм, очигледно ќе ви треба стара лотарија. Но внимание. Не може веќе да е доделена. Ќе ви треба и нов билет со точно ист број како и стариот.

Покрај билетите, уште неколку предмети ќе бидат неопходни за извршување на оваа магија. Тие се: чинија, мед, бела свеќа и чинија.

Како да го направите тоа

Прво, ќе треба да ја ставите старата белешка на чинијата и да истурите малку мед. Земете ја чинијата и ставете ја до чинијата. Ставете ја свеќата на врвот на чинијата и запалете ја.

Во моментот кога ќе ја запалите свеќата, почнете да се молите барајќи од вашиот ангел чувар да ви даде среќа. На крајот, фрлете ги остатоците од свеќата, а исто така и стариот билет. Чинијата и чинијата, откако ќе се измијат, може да се користат повторно нормално. Новиот билет ќе се користи за вашиот следен натпревар.

Симпатија за победа на лотаријата со 1 вистинска паричка

Овој шарм ветува дека ќе ви донесе среќа и ќе ве приближи до многу сонуваната лотарија награда. Некои сметаат дека е малку „досадно“ да се направи. Сепак, само треба да обрнете внимание и да одвоите малку време за да го направите тоа смирено, и сè ќе успее.

Постојат големи шанси ова да биде најдинамичната сочувство што некогаш ќе ја видите. Ќе треба дури и да побарате помош од трети страни.Но, не грижете се, следно ќе научите сè за неа.

Состојки

Ако сте заинтересирани за оваа магија и сте подготвени да се обидете да ја подобрите вашата среќа, тогаш запишете ја.

Ќе ви требаат пет монети од 1,00 R$, маслиново масло, вазна и растението со пари во куп (тостао).

Како да го направите тоа

Првично, ќе треба да ги намачкате петте монети од 1,00 R$ со маслиново масло. После тоа, треба да ги закопате во вазна во која е растението „пари во рака“, познато кај некои и како „тотао“. Сепак, обрнете големо внимание овде. Мора да ги закопате ноќта на младата месечина, а тие мора да останат таму 7 дена.

Кога ќе дојде осмиот ден, извадете ги монетите од таму и добро измијте ги. Следно, мора да го дадете секој од нив на бездомник, барајќи од секој од нив да ви каже два, три или повеќе броеви. Значи, треба да ги запишете овие бројки и да ги направите нумеричките комбинации што ќе ви паднат на ум.

Симпатија за победа на лотарија со ориз

Оризот е многу користен елемент во различни симпатии, за најразлични барања. Според експертите, оваа храна има голема енергија сама по себе. Бидејќи е така, можеби ќе ви помогне да ја зголемите вашата среќа и, следствено, да се доближите до добивањето на сонуваната награда од лотаријата. Следете го.

Состојки

За да го направите овасочувство ќе ви требаат: чинија, малку бел ориз и хартија со броевите што сакате да ги играте. Готово, тоа е сè. Сега обрнете големо внимание на учењето како да го направите тоа. Погледнете подолу.

Како да го направите тоа

Овој шарм е исклучително едноставен. Првиот чекор е да ја земете хартијата со броевите што сте ги напишале и да ја ставите под чинијата. Следно, земете го оризот што го разделивте и фрлете го преку чинијата.

Додека го правите ова, задржете го вашето размислување позитивно и замислете ја вашата желба да победите на лотарија. Треба да го оставите да одмори. На денот кога ќе отидете на лотарија да ја одржите играта, извадете ја хартијата таму и земете ја со себе.

Симпатија за добивката на лотарија со смоква

Смоквата не е ништо повеќе од амајлија во форма на затворена рака, во која палецот е поставен помеѓу показалецот и средниот прст. Се користи на многу места низ светот како предмет на суеверие.

Така, за оние кои веруваат, смоквата е симбол на заштита од лоши предзнаци и лоша среќа. Знаејќи го ова, јасно е дека би имало симпатии со фига, со цел да му помогне да победи на лотаријата. Види подолу.

Состојки

Оваа магија е исклучително едноставна и поради тоа нема да мора да се грижите за голема количина состојки. Ќе ви треба само смоква иперница. Фигата може да биде од која било големина или материјал. Затоа, тоа може да биде според вашата желба или што ви е полесно да го стекнете.

Како да го направите тоа

Во оваа магија, ќе треба само да ја чувате вашата фига во левиот џеб од панталоните или во паричникот. Целта на ова е да ви донесе среќа и да ја одбрани секоја лоша среќа што можеби демне околу вас.

Денот кога ќе одите на лотарија, извадете ја фигурината од панталоните или паричникот и ставете ја под вашата перница. Треба да го извадите само откако ќе го дознаете резултатот од играта.

Симпатија за победа на лотаријата со грав

Секако се сеќавате на приказната „Џек и гравот“. Па, оваа басна нема никаква врска со симпатиите за кои сега ќе зборуваме. Меѓутоа, ако добро се сеќавате, гравот на Жоао беше магија, и му помогна да стигне до небото.

Значи, кој знае овде, ниту вашите гравчиња нема да можат да сметаат на мала магија и да ви помогнат да победите твојата сонувана награда. Следете подолу.

Состојки

За да го извршите овој шарм, ќе ви треба само парче картон, молив или пенкало и зрно грав. Соберете ги вашите материјали и следете го извршувањето на оваа магија.

Како да го направите тоа

Со картонот во рака, треба да нацртате 5-крака ѕвезда. На секој крај означете број од вашиотпретпочитање. Може да биде број кој ви се истакнал, ваш среќен број, што и да преферирате.

Потоа, со затворени очи земете го гравот и фрлете го преку ѕвездата што сте ја нацртале. Отворете ги очите и видете до кој крај слета. Запишете го бројот и фрлете го гравот уште 3 пати и продолжете да запишувате. Кога ќе одлучите да ги поставите вашите облози, користете ги комбинациите направени од таму.

Симпатија за добивање на лотарија со кромид

На почетокот можеби изгледа прилично чудно, но има и такви кои велат дека кромидот може да помогне да се промени текот на вашата среќа, на подобро . Ако сте стигнале до тука, не е повредено да се обидете.

Затоа подгответе ги хартијата и пенкалото и погледнете ги подолу материјалите што ќе ви бидат потребни, како и правилниот начин да ја направите оваа магија . Види подолу.

Состојки

Материјалите за оваа магија се многу едноставни. Ќе ви требаат само: 1 кромид, 1 парче хартија, 1 црвено пенкало и парче врвка. Сега кога знаете сè што треба да имате при рака, научете што да правите следно.

Како да го направите тоа

Оваа магија ќе користи енергии од вашиот датум на раѓање. Значи, првото нешто што треба да направите е да го посочите неговиот датум. Се советува да извлечете што повеќе броеви од тој датум, за да ги изберете броевите за вашиот лоз. Значи, при изборот, треба да ги запишете на хартија.

Откако ќе го направите ова, преклопете ја хартијата на половина, а потоа исечете го кромидот на половина и ставете ја хартијата внатре. После тоа, повторно ставете ги двете половини од кромидот. Користете малку од парчето конец за да го врзете кромидот и штом завршите 3 јазли на крајот. Кромидот чувајте го под креветот до денот кога ќе излезе резултатот од вашата игра.

Сочувство за добивка на лотарија со ловорови листови

Иако е едноставна, експертите велат дека оваа симпатија е многу силна. Таа служи за прочистување на целото ваше физичко тело, а исто така и на вашата душа. Покрај тоа, тој привлекува и позитивни енергии во вашиот дом, со што носи многу среќа и просперитет на вашиот пат.

За да го проверите целиот материјал што ќе го користите и да научите како да го направите тоа на вистински начин, следете го читањето внимателно подолу.

Состојки

За да го извршите овој шарм ќе ви требаат 15 суви ловорови листови, 1 бела чинија или кој било друг вид на сад, со иста боја, отпорен на оган. И малку алкохол. Со состојките во рака, научете како да го направите тоа следно.

Како да го направите тоа

Ставете ги 15-те суви ловорови листови на белата чинија и прелијте ги со малку алкохол. Запалете го огнот и раширете го чадот околу вас, многу внимателно. Додека го правите ова, кажете ги следните зборови:

„Нека е оваа русокосапрочисти, нека овој ловор ќе ми ја отстрани сета несреќа на светот, нека ми помогне овој ловор да ги погодам добитните броеви на лотаријата. Денес, сега и засекогаш!"

Додека го ширите чадот од пареата, повторете ја горната фраза 3 пати. Можете исто така да ја раширите низ вашата куќа ако сакате, со цел да ја исплашите целата лоша среќа на оваа средина. Оставете ги листовите полека да горат, додека вие го ширите чадот.

Откако ќе го направите тоа, играјте ја вашата игра нормално. Секогаш кога до лотаријата, можете да ја направите оваа магија за да привлечете среќа.

Сочувство да се добие лотарија со белешки од 2 реали

Парите се уште еден материјал кој е широко користен во симпатиите, за најразновидни цели. вредност од 1,00 R$. Сега, можете да следите друга магија со пари, ова време со онаа за 2,00 R$. Видете.

Состојки

За правилно да ја направите оваа магија, ќе ви требаат: 6 банкноти од 2,00 R$, но внимавајте тие треба да бидат чисти и како што е можно малку оштетено.Покрај тоа ќе ви треба и парче алуминиумска фолија и еден пар ножици. Погледнете подолу.

Како да го направите тоа

Со ножици, исечете ја алуминиумската фолија на парче што е малку поголемо од банкнотата од 2,00 R$. И сега, бидете многу внимателни, бидејќи следната постапка ќе треба да се направи ноќта пред денот кога ќе го направите

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.