7 магии за да знаете какво ќе биде бебето: момче или девојче? Проверете!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Која е употребата на магии за да се знае што ќе биде бебето

Има многу радости кога жената ќе открие дека е бремена. Едно од првите прашања што сите го поставуваат е полот на бебето. Некои мајки го претпочитаат изненадувањето и чекаат до раѓањето за да дознаат, но други мајки прават се за да дознаат дали бебето ќе биде женско или момче.

Покрај традиционалните испити кои го потврдуваат полот на бебето, има неколку симпатии кои ветуваат дека ќе откријат дали бебето е момче или девојче. Овие симпатии се индицирани во првите недели од бременоста, кога сè уште не е можно да се препознае полот на бебето преку испити.

Сите од нив се широко распространети и достапни за вас да ги спроведете сами дома. Едноставно следете ги препораките објаснети овде и ќе можете да дознаете какво ќе биде бебето следејќи неколку чекори.

Симпатиите се исто така забавна активност што треба да се прави со семејството и таткото на детето, како сите ќе бидат желни да знаат. Продолжете со читање и откријте ги 7-те најпознати магии за да го дознаете полот на вашето бебе!

Правопис за да дознаете како ќе биде бебето со лажица и вилушка

Една од најпопуларните магии познати се лажицата и вилушката. Оваа симпатија е едноставна и мора да се направи без трудницата да знае за процесот. Затоа се укажува дека некој од семејството презема иницијатива за да не влијаат намерите на трудницатакружи бебето е девојче, ако прави директно движење напред-назад под стомакот, бебето ќе биде машко.

Може ли да направам повеќе од една магија за да дознаам какво ќе биде бебето?

Постојат неколку техники и тестови кои ветуваат дека ќе откријат какво ќе биде бебето. Тие се многу популарни и се користат како ресурс за бремени жени кои не сакаат да прибегнуваат кон ултразвучни прегледи. Некои од овие техники се магии, и тие се покажаа како многу моќни во сите аспекти на животот.

Можете да примените поедноставни магии како што се конецот на косата и прстенот или иглата. Но, ќе можете да користите и понапредни техники како што се палмистот и кинеската маса. Сепак, нивните резултати ќе бидат точни само ако ги следите сите препораки.

Запомнете дека иако овие симпатии се широко распространети во светот, тие се засноваат само на популарни верувања. Многу од нив немаат никаков научен доказ. Затоа, нивната примена може да има маргина на грешка во резултатот, што ќе ве изненади при раѓањето на детето.

Целото медицинско следење во оваа фаза од бременоста е важно. Токму преку овој мониторинг ќе бидете сигурни за вашето здравје и за здравјето на вашето бебе. Затоа, и покрај спроведувањето на симпатиите за да дознаете какво ќе биде бебето, препорачливо е да ги спроведете и консултациитерутински и направете го ултразвукот.

негативно резултатот. Следете ги упатствата за извршување на оваа магија сега!

Индикации

Оваа магија е индицирана кога членовите на семејството или таткото на детето сакаат да го знаат полот на детето. Со оглед на тоа што трудницата не може да знае за процесот, во случај да сака да се сочувствува, многу е важно да не знае кога ќе го спроведете процесот.

Затоа, мора да го избегнувате колку што е можно повеќе мешање на трудницата, во случај да знае што се случува, може директно да се одрази на крајниот резултат на сочувството. Наскоро, може да згрешите за полот на бебето.

Состојки

За да ја направите оваа магија, само одделете ги ставките наведени подолу:

- Две перници;

- вилушка;

- лажица.

Како да го направите тоа

Првиот чекор за да го направите овој шарм е да ги скриете лажицата и вилушката под различни перничиња. Потоа, треба да ја повикате трудницата и да ја замолите да избере каде да седи. Ако бремената жена ја избере перницата со лажицата, бебето е женско.

Меѓутоа, ако мајката ја избере перницата со вилушка, бебето ќе биде машко. Меѓутоа, ако мама ја избере перницата со вилушка, бебето ќе биде машко. Варијанта на оваа симпатија користи две ножици за да го открие полот на бебето.

Отворен пар ножици се става на перница, што ќе покаже дека бебето е женско. А затворените ножици се ставаат на другата перница, која предупредуваза доаѓањето на момче во семејството.

Сочувство за да дознаете што ќе биде бебето со пилешко срце

Какво ќе биде бебето можете да дознаете и со користење на пилешко срце. Оваа магија е многу едноставна и практична, само ќе треба да следите некои инструкции за резултатот да не биде лажен. Следете го текстот и дознајте како да ја направите симпатијата со пилешко срце!

Индикации

Важно е оваа симпатија да се спроведе по 3 месеци од периодот на бременост, кога фетусот е веќе формирана. Постои верување дека користењето на пилешкото срце во овој ритуал може да влијае на вашата бременост.

Друг важен детал е во пилешкото срце, колку е посвежо, толку се поголеми шансите оваа магија да работи. Затоа, изведете ја магијата веднаш штом ќе ја купите!

Состојки

За да ја извршите оваа магија ќе ви требаат само следниве состојки:

- Вода;

- Тенџере;

- Нож;

- Пилешко срце.

Како да го направите

Ставете ја тавата со вода да се загрее на оган , па земете го пилешкото срце и со нож направете мал засек на средината. Откако ќе го направите сечењето, ставете го во водата да се готви. Ако резот во срцето е поотворен, бебето ќе биде женско, ако го има истиот отвор или помало, ќе биде момче.

Сочувство да се знае што ќе биде бебето со бурма биди

Ова е тип на сочувство вообичаено меѓу паровите, бидејќи бурмата е задолжителна компонента за негова реализација. Сочувството за да дознаеме какво ќе биде бебето со прстен користи техника многу слична на душење, можејќи да го погодите полот на бебето со малку елементи. Следете го процесот за да дознаете!

Индикации

При спроведување на постапките за сочувство со сојузот, неопходно е да се следат некои препораки. Прво трудницата треба да лежи со стомакот нагоре. Следно, секаков вид метален предмет блиску до вас треба да се отстрани, оставајќи го само венчалниот прстен или синџирот што ќе се користи во магијата.

Состојки

Постојат неколку начини за извршување на прстенест магија . Традиционалната негова верзија користи прамен од косата на трудницата, но способна е и за симпатија со синџир. Друга варијација која веќе се користи е користењето игла со конец, наместо бурмата.

Како да го направите тоа

За да ја извршите магијата е многу едноставна, мора да го врзете вашиот венчален прстен за прамен од вашата коса. По можност долга низа за да формира еден вид нишало. Тогаш трудницата ќе треба да легне и да лежи на стомак. Нема проблем ако сте во првите неколку месеци од бременоста.

Потоа, мора да го држите импровизираното нишало над стомакот, да го набљудувате движењето на прстенот во зависност од насоката надвижење ќе знаете што ќе биде вашето бебе. Ако прстенот се движи во права линија, односно напред-назад, детето е момче. Ако прстенот прави кружно движење, тоа ќе биде девојче.

Сочувство да знаете што ќе биде бебето со црвената зелка

Црвената зелка ќе послужи како показател за вашата сексуални пијалоци на бебето. Од неговите својства способни да покажат дали растворот е кисел или базен, ќе можете да го знаете полот на бебето со набљудување на оваа реакција. Дознајте како да ја изведете магијата за да дознаете што ќе биде следно бебето со црвена зелка!

Индикации

За да добиете поволен резултат во оваа магија со црвена зелка, вие ќе треба да го направи следново: тест по 12-часовен пост. Па, ќе ја користите урината во овој процес и треба да биде чиста од секаква супстанца што може да го попречи резултатот.

Покрај тоа, црвената зелка што ќе се користи треба да биде свежа. Така ќе има поголема концентрација на антоцијани. Ова е супстанцијата која има својства за мерење на pH.

Состојки

Состојките потребни за да се изврши магијата и да се открие какво ќе биде бебето се наведени подолу:

- Црвена зелка;

- 1 тавче;

- вода;

- малку урина;

- 1 пластична чаша.

Како за да го направите тоа

За да ја извршите оваа магија прво ќе треба да го исечетезелка на големи парчиња. Потоа треба само да го ставите во тавата со вода и да го вклучите огнот. Оставете го таму додека водата не почне да врие, штом растворот е готов почекајте уште 10 минути да кисне додека не се олади.

Земете ја бремената урина што сте ја одвоиле по постот, ставете ја во пластичната чаша а потоа промешајте го растворот од црвена зелка што сте го подготвиле. Измешајте ги супстанциите додека не ја промени бојата. Ако бојата на течноста стане црвена или розова, тоа значи дека доаѓа момче. Ако течноста стане виолетова или виолетова, тоа ќе биде девојче.

Сочувство да се знае какво ќе биде бебето според кинеската табела

Сочувство да се знае што ќе биде бебето бебе од кинеската маса е милениумско. Пронајдена во гробниците на кинеското кралско семејство, оваа табела открива ориентална техника за идентификување на полот на бебето. Следете ги упатствата подолу и дознајте какво ќе биде вашето бебе!

Индикации

Научна студија објавена во 2010 година ги процени шансите за успех на кинеската табела врз основа на лунарниот календар. Заклучокот на истражувачите бил дека табелата има ист просек на успех како и сите други симпатии, кој би бил околу 50%.

Ќе имате пристап до кинеската табела на интернет, меѓутоа, ќе има да бидат достапни неколку модели. Затоа, важно е да се уверите дека е вистина. Направи гобарај во сигурни извори, набљудувај ги коментарите и истражувај ги неговите референци за да бидеш апсолутно сигурен дали го следи пронајдениот модел.

Состојки

Ова е вид на сочувство што нема потреба имајќи состојки како храна или предмети во рака. Во овој случај, ќе ви треба само кинеската табела и информации како што се вашата возраст и датумот на зачнување на бебето, а другите податоци ќе бидат откриени по методот подолу.

Како да го направите тоа

За да го направите тоа сочувство со кинеската маса, ќе треба да ја дознаете вашата лунарна возраст. За да го добиете тоа е многу едноставно, само треба да ја додадете возраста кога сте забремениле на 1 година. На пример, ако бременоста се случила на 27 години, вашата лунарна возраст би била 28. Оваа сума не важи само за оние родени во јануари или февруари.

Друга фундаментална информација што треба да се открие е месецот во кој бебето ќе биде зачнато. Прашајте го вашиот гинеколог за оваа информација, тој ќе може да ги пресмета од вашата последна менструација и ултразвук.

Сега само погледнете во табелата, побарајте ја вашата лунарна возраст на хоризонталната линија на врвот на табелата и месецот на зачнување е во вертикалната линија лево од него. Идентификувајте ги вашите координати и проверете дали е момче или девојче.

Сочувство за да знаете какво ќе биде бебето на дланка

Со практиката на дланка, начитање на вашата дланка. Потоа, се врши анализа на линиите на рацете и се предвидува иднината врз основа на ова читање. Истото може да се направи во знак на сочувство за да се дознае што ќе биде бебето на дланка, дознајте како во следното четиво!

Индикации

Читателите на дланки го анализираат карактеристики на рацете на луѓето на начин да ги согледаат индивидуалностите во особините. На овој начин тие можат да ја дефинираат личноста и да ги предвидат идните настани.

Ова милениумско знаење се рашири низ светот преку циганите и денес дури може да се искористи за да се открие какво ќе биде вашето бебе. За да се спроведе оваа магија, ќе биде неопходно тоа да се направи без да се извести трудницата, бидејќи ако дознае, тоа може негативно да влијае на конечниот резултат.

Состојки

За разлика од сите други магии , во овој случај ќе ви треба специјалист по дланка. Запомнете да разговарате со неа за вашите мотиви и обидете се да се договорите со палмистот да не и ја открие намерата на читањето на трудницата. Откако сè ќе се реши меѓу вас, само продолжете со планот.

Како да го направите тоа

Првиот предизвик за извршување на оваа магија ќе биде да ја убедите вашата сопруга да и ги чита дланките без таа да сфати вистинската причина. Кога ќе пристигнете кај дланката, набљудувајте како вашата жена ќе и ја пружи раката.

Ако ви покаже со дланката свртена нагоре, бебето ќе биде машко.ако раката ја има дланката свртена надолу, тоа значи дека ќе биде девојче.

Сочувство да се знае како ќе биде бебето со конец во игла

Сочувство до знајте какво ќе биде бебето какво ќе биде бебето со конецот во иглата следи логика слична на онаа на прстенот, користејќи ги принципите на радиестезија. За да го идентификувате полот на бебето, ќе треба да ги анализирате движењата на иглата. Следете го целиот чекор по чекор и изведете ја оваа магија сами!

Индикации

Кога го изведувате движењето на радиестезија, не заборавајте да отстраните кој било друг метал што е блиску до вас. Ако иглата и конецот биле користени претходно, обидете се повторно да ги купите. Бидејќи енергијата акумулирана во овие предмети може да му наштети на резултатот на вашето сочувство.

Состојки

Ќе треба да ги одвоите следните ставки за да ја извршите симпатијата со конец на иглата. Проверете:

- Нова игла;

- Конец за ставање на иглата.

Како да го направите тоа

Кога го правите тестот, прво ќе треба да се поставите со стомакот нагоре. Затоа, побарајте удобно место за лежење на трудницата. Потоа земете ја иглата и ставете го предивото врз неа. Потоа, само пуштете ја иглата што виси над стомакот и оставете ја да направи движење како нишало.

За да знаете какво ќе биде бебето, мора да внимавате на движењето на иглата. Ако иглата постојано се врти внатре

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.