8 симпатии за брак: за Санто Антонио, на превезот на невестата и повеќе!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Зошто сочувство да се омажиш?

Некои ситуации може да влијаат на желбата да се побара партнер за брак, како што е извесно време во врска и негување на чувството дека имате нешто поцврсто со личноста што ја сакате. Или, ако сте сингл, но веќе се чувствувате подготвени да најдете некого и да го поминете остатокот од животот со таа личност.

Значи, ако сакате да ги исчистите негативните енергии кои можат да ја опкружат оваа област од вашиот живот, сакате да го отворите патот на вашиот љубовен живот или само сакате малку турканица од универзумот, продолжете да ја читате оваа статија и пронајдете го шармот што најмногу одговара на вашите желби.

Правопис за брак со ликот на Санто Антонио

Санто Антонио е познат како светец што прави сватови, има молитви, симпатии и обичаи кои го вклучуваат кога некој сака да ја најде саканата личност или да ја консолидира врската еднаш засекогаш.

Симпатијата со ликот на Санто Антонио е за оние кои сакаат да ја забрзаат венчавката и да гарантираат уште пострасна љубов и спремни да одат по патеката, да бидат заљубени во вас и подготвени да градат иднина покрај вас. Проверете подолу како да го направите тоа.

Индикации

Ова е магија што го вклучува ликот на светецот и за да го направите правилно, треба да одите во црква. Затоа, ако не верувате или не следите друг вид религија, се препорачува да продолжите да ги читате другите симпатиисо лента за брак

Ако веќе сте во врска и долго време имате желба да се омажите, но вашиот партнер не реагира, ова е добра магија за вас. Оваа магија е наменета за оние кои итно сакаат да се венчаат и сакаат тоа да се случи што е можно поскоро.

Сакате да знаете како да добиете предлог за брак за кратко време? Следете го чекор по чекор за да ја извршите магијата и гарантирајте ја прошетката по патека за да се сретнете со саканата личност.

Индикации

За да се обезбеди ефективноста на оваа магија, потребна е дисциплина и посветеност за 21 денови, без да успее. Затоа што, за магијата да функционира и да го донесе очекуваниот резултат, треба да имате многу верба, самодоверба и волја.

Затоа, погрижете се да сте спремни и дека ќе ги извршите сите чекори правилно и на вистински начин.како тоа треба да се направи. И, ако е можно, не дозволувајте другите луѓе да го видат додека не заврши.

Состојки

Ова е наједноставниот и најлесниот шарм на овој материјал, за кој е потребна само бела сатенска лента и пенкало да се напише.неговото остварување.

Но, не мешајте леснотија и едноставност со малата ефективност, бидејќи ова е многу моќна симпатија, која заедно со моќта на довербата и вербата во исполнувањето на желбата е доста ефикасен и дава одличен резултат.

Како да го направите тоа

Исечете парче сатенска лента со големина oдоволно за да го напишете вашето полно име и презимето на саканото лице. Откако ќе го одвоите парчето лента, со пенкалото, на едниот крај од лентата напишете го вашето полно име, а на другиот крај името на личноста.

21 ден ќе врзувате јазли на оваа лента . Така, првиот ден ќе го врзете јазолот и ќе кажете: „оваа лента има јазол што ќе те спои со мене“, вториот ден направете уште еден јазол и повторете ја фразата, само менувајќи го бројот на јазли во лентата.

Кога ќе стигнете до дваесеттиот ден, ќе го врзете последниот јазол во лентата, ќе ја повторите фразата и потоа ќе ја врзете околу вашиот зглоб. Спијте со него и следното утро одврзете го и оставете го во црква каде што се вршат многу бракови.

Важно е да верувате во силата на вашето барање и вашата волја за да може сочувството да ја исполни својата улога . Почекајте неколку дена за да се изврши нарачката.

Правопис за брак со име на превезот на невестата

Ова е многу моќна магија која ветува брз резултат. За да го направите тоа, треба да бидете убедени дека личноста со која сте во врска е навистина таа со која сакате да го поминете остатокот од животот.

Затоа ова е шарм за оние кои се решително и само чекајќи го предлогот за брак. Ако тоа е вашиот случај, погледнете ги следните теми:

Индикации

За разлика од другите симпатии и ритуали, дури ни невестата не може да знае за овој. Затоа, бидете дискретнинаправете го тоа, бидејќи може да има проблеми ако некој ве види дека го правите тоа.

Погрижете се се да е подготвено и сите материјали да се готови, само за да бидат ставени на време. Како што ќе се прави за време на свадбата, треба да оставите сè посебно, ако е можно во торбата, и да не дозволите некој да дознае пред време.

Друг важен совет е: треба да бидете среќни за свадба и за невестата и младоженецот.. Ако имате некаква лутина или лутина, препорачливо е да чекате брак за кој имате вистинско чувство на среќа.

Состојки

За овој шарм ќе ви треба хартија без линии и црвено пенкало. Освен, се разбира, превезот на невестата. Интересно е да имате нешто подготвено за да ја залепите или заковате хартијата на превезот на невестата, внимавајќи да не го оштетите.

Како да го направите тоа

На белата хартија напишете ја вашата сакана целосно име. Почекајте погоден момент, кога невестата ќе биде расеан, а другите гости се забавуваат, одете до превезот и залепете ја хартијата свртена кон внатре. И тоа е тоа, готово твоето сочувство. Сега се што треба да направите е да го почекате предлогот за брак и да започнете да се подготвувате за вашата церемонија.

А ако брачната магија не функционира?

Симпатиите се алтернатива за расчистување на патот и мислите на саканата личност, правејќи ги да изгледаат со различни очиза вас и вашата врска. Сепак, тоа не ја исклучува слободната волја на личноста, а уште помалку менување на волја или чувство што е веќе вкоренето. Ова е причина што може да влијае на нефункционирањето на симпатијата.

Но, исто така важно е личноста што го изведува ритуалот да биде концентрирана, да има конкретни желби во своите мисли и да има навистина искрени чувства кон другата личност. Дали сакате да знаете некои симпатии за брак? Прочитајте ја целата статија!

кои се во согласност со она во што верувате.

Состојки

Ќе ви треба нова слика на Свети Антониј (купена специјално за оваа намена), хартија, молив и кибрит. Тие се едноставни и лесни за наоѓање состојки, можно е повеќето од нив да ги имате дома, подготвени за употреба.

Како да го направите тоа

Прво, треба да купите нова слика на Санто Антонио. Потоа побарајте свештеник да го благослови или да присуствувате на цела миса со него во ваши раце. Тоа е направено, напишете романтично писмо до вашиот вереник или момче, преклопете го и ставете го во подножјето на сликата во резервиран агол од вашиот дом. Сликата, сепак, мора да биде свртена кон ѕидот.

Почекајте додека вашата сакана не ви ја објави својата љубов, велејќи дека е заљубен и барајќи од вас да се омажите за него. По овој настан, свртете ја сликата на десната страна и кажете молитва за благодарност, зајакнувајќи го барањето вашиот брак да биде што поскоро.

Писмото кое е напишано до саканата личност, по декларацијата мора да биде запалена, а нејзината пепел мора да биде однесена на ветрот.

Чаре за брак со бела сатенска лента

Ова е чаре за оние кои имаат неодлучен партнер кој не може да донесе брза одлука за предлогот за брак и консолидација на единството. Ако сте расположени да се омажите брзо и да се справите со личност којаАко не знаете што сакате и/или што чувствувате, продолжете да читате.

Индикации

Бидејќи се работи за многу моќна магија која гарантира резултати за неколку дена, бара зрелост и сигурност во она што го сакате. Ако, и покрај тоа што сакате да се омажите, сè уште имате некои сомнежи, ова не е наведената магија.

Значи, советот е: бидете навистина сигурни во одлуката што ќе ја донесете пред да започнете да ја спроведувате чекори на сочувство. И што е најважно, имајте многу самодоверба и верба, имајќи ја на ум вашата желба и целта што сакате да ја постигнете.

Состојки

Пред да започнете, проверете дали ги имате сите потребни состојки за направи сочувство. Тие се: бела лента, бела чинија, бела свеќа, стар клуч и кибрит.

Како да го направите тоа

Прво исечете парче бела лента што можете да ја врзете околу левата бутина. Направете го тоа, врзете го и користете го цел ден. Пред спиење, одврзете ја лентата на бутот и ставете ја под белата чинија.

На врвот на чинијата, ставете ја свеќата во центарот и кажете му молитва на Свети Антониј, барајќи од него да ви го просветли мисли на вашето момче и обезбедете побрзо донесување одлуки. На крајот, ставете го стариот клуч до чинијата со запалената свеќа. Почекајте го предлогот за брак. Откако ќе заврши, земете го стариот клуч, врзете го со белата лента што беше под чинијата ифрлете го во проточна вода.

Сочувство за брак со каранфил и роза

Оваа симпатија понекогаш се мешала со обврзувачки или други ритуали, но тоа не е ништо повеќе од погрешна интерпретација. На крајот на краиштата, тој нема моќ да се меша во слободната волја на саканата личност, тоа само обезбедува разјаснување на идеите и чистење на негативните енергии кои можат да го опкружат умот на личноста кога станува збор за донесување на таа одлука.

Сепак, оваа магија осигурува дека размената на погледи и милувања е засилена и дека деталите привлекуваат поголемо внимание, засилувајќи ја желбата на личноста да биде заедно со вас.

Тоа е магија што често ја користат оние кои веќе имате чувства или дури и врска со личноста и сакате да ја однесете врската чекор понатаму. Затоа, ако тоа е вашиот случај, прочитајте го чекор по чекор до крај!

Индикации

Ова е едноставен шарм кој бара многу концентрација. Погрижете се вашите мисли да бидат фокусирани на вашата желба и на постигнување на конечната цел, особено кога одите на спиење, избегнувајте да размислувате за погусти или негативни теми, бидејќи тоа може да влијае на постигнувањето.

Кога го доставувате пораки цвеќиња, бидете сигурни дека тоа е направено во текот на денот. Не се препорачува испорака во текот на ноќта. Значи, пред да ја спроведете симпатијата, уверете се дека ќе бидете на располагање да ги спроведете сите процеси во периодите и

Состојки

За овој шарм, одвојте бел цвет од каранфил, роза во боја по ваш избор и парче розова сатенска лента, по можност купени исклучиво за тоа. Цветовите, исто така, мора да се купат или отстранат од градината што му припаѓа на некој што ја дозволува оваа жетва, без да ги краде од креветот на странец.

Каранфилот има улога да го претставува мажот во врската. Веќе розата ја претставува жената. Покрај тоа, розата делува и на полето на емоциите, особено на прашањата поврзани со срцето, љубовта и соучесништвото, поради што често се користи во симпатии и ритуали. А каранфилот доаѓа да донесе просперитет во врската и заштита на патот кон двајца.

Како да го направите тоа

Исечете ја сатенската лента во големина што одговара на вашето име и на вашата сакана. Откако ќе го направите ова, напишете го вашето полно име на едниот крај и името на саканата личност на другиот крај. Земете ги цвеќињата, спојте ги како букет, без да ги дробите или скршите. Потоа, врзете ги со розовата сатенска лента на која се испишани имињата, по можност свртени навнатре.

Откако ќе го извршите овој процес, ставете ги под перницата и спијте една ноќ. Следниот ден, во текот на денот, извадете ги цвеќињата од под перницата и однесете ги до вратата на црквата во која се одржуваат многу свадби. И симпатијата е подготвена!

Сочувство за брак со Игреја де Санто Антонио

Иако оваа симпатија ја вклучува црквата Санто Антонио, таа не е наменета само за оние кои веќе имаат врска и сакаат да стапат во брак, туку и за оние кои сакаат да најдат личност за да кажат дека сте спремни да се омажите.

Ова е малку подетална симпатија која бара достапност, време и посветеност за да се спроведе до крај. Затоа, погрижете се да го започнете и завршите процесот или да пронајдете друг што одговара на вашите потреби токму овде во оваа содржина.

Дали ќе знаеме и ќе научиме како да спроведеме магија за да се венчаме или Најди Љубов? Прочитајте ги следните теми и проверете ги.

Индикации

Се препорачува градникот што се користи за изведување на овој шарм да не се менува седум дена, само во екстремни случаи или поради некоја несреќа што се случи на патот.

Бидејќи треба да одите во црква за да го завршите процесот на сочувство, кој има какви било прашања во врска со верувањата, вредностите или несогласувањата со религијата или не е подготвен да присуствува на црква, се препорачува да побарате друга сочувство која подобро одговара на вашите потреби.

Кога ја предавате лентата со седумдневната свеќа, погрижете се да го направите овој чекор во текот на денот, бидејќи ова е најдобро време за вежбање .

Состојки

Соберете ги следните материјали за да го направитесочувство: градник, парче црвена лента, бел плик и бела седумдневна свеќа.

Како се прави

Исечете парче црвена лента, а во средниот дел од градникот, кој е меѓу градите, врзете ја лентата и носете ја седум дена по ред . На крајот од овој период, одврзете ја лентата од нејзиниот градник и ставете ја во белиот плик.

Со тоа, земете ја белата седумдневна свеќа и пликот со лентата внатре и одете во Санто Црквата Антонио. Откако ќе стигнете, ставете го пликото под свеќата и запалете го, кажете му молитва на светецот, ставајќи ги сите ваши желби и барајќи со вера дека некоја личност ќе влезе во вашиот пат и да биде онаква каква што сакате и сакате да се омажите.

Сочувство за брак со бремена пријателка невеста

Ова е чаре за оние кои се веќе свршени и чекаат предлог за брак или кои сакаат да го забрзаат планирањето на состанокот и прослава на љубовта. А, бидејќи бременоста претставува нови почетоци, почеток на нови циклуси, просперитет и вистинска љубов, одлично е да се помогне во таа желба. Дознајте како да ја направите оваа магија читајќи ги темите подолу.

Индикации

За магијата да биде успешно спроведена, треба да најдете пријателка која не само што е бремена, туку и е ангажирана. за да се омажи. Но, има важен фактор, трудницата мора да биде свесна за практиката и да овласти тоа да го прави. Така имапроверете дали се е средено пред да го направите.

Состојки

Ќе ви треба свршена и бремена пријателка и подарок за бебето. Само неколку состојки за лесна магија.

Како да го направите тоа

Ако некоја ваша пријателка е бремена и се мажи, посетете ја пред свадбата. При оваа посета купете и доставете подарок за бебето и со левата рака направете кружни движења по трудничкиот стомак седум пати по ред и внимавајте да не ја измиете таа рака.

Потоа најдете ја вашата зетот и седум пати по ред поминеј ја левата рака преку неговото срце. Во ред, сочувството е готово и само чекајте наредба.

Симпатија за брак со свеќа

Целта на симпатијата со свеќата е да се најде некој посебен кој е подготвен да се ожени и да преземе сериозна врска како оваа со вас. Затоа, поконкретно е наменет за самци кои бараат љубов.

Меѓутоа, кој е во врска со некого и сака да направи чекор понатаму во врската, може да се укаже и на оваа симпатија, само направете сигурни дека оваа личност е навистина со која сакате да го поминете остатокот од животот. Прочитајте понатаму за да дознаете повеќе!

Индикации

Кога ја изведувате оваа магија, многу е важно да бидете сигурни дека вклучената личност е навистина вистинската. Затоа,погрижете се навистина да се вклучите емотивно со неа и да постои врска, макар и мала, помеѓу вас.

Вреди да се запамети дека ако оваа личност е во брак или во врска, постои можност сочувство не го исполни барањето. Интересно е да се внимава при изведувањето.

Состојки

За оваа магија одвојте ги следните материјали: бела свеќа (купена исклучиво за вежбање), чепкалка за заби, кибрит, мед и бела чинија (никогаш не користена).

Во овој случај, медот е исклучително важна состојка, бидејќи тој е она што ја привлекува и засладува личноста, правејќи ја пољубезна, слатка, приврзана и, на крајот, изедначена гледајте ја ситуацијата околу вас со други очи. Не е ни чудо што медот се користи во различни видови сочувство и ритуали.

Како да го направите тоа

Откако ќе ја купите белата свеќа, земете чепкалка за заби и на едната страна од свеќата напишете ја вашето полно име и, од друга страна, името на вашата сакана. Направете го тоа, истурете го медот врз свеќата, покривајќи ја насекаде. Само внимавајте медот да не дојде на фитилот.

На крајот од овој процес земете ја чинијата и ставете ја свеќата со медот во центарот на неа и запалете ја. Почекајте да изгори целосно и фрлете ја чинијата во градина или во подножјето на дрво. Оттука, само почекајте лицето да ви се изјасни во рок од неколку дена.

21 Day Sympathy

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.