Бакнеж на Шкорпија: во сексот, кои знаци се поклопуваат во љубовта и другите!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Каков е стилот на бакнување на Шкорпијата?

Огнен, провокативен и многу сензуален - вака можеме да ги дефинираме главните карактеристики на Скорпијата. Како силен и решителен знак, Скорпијата ги храни своите домородци со голема мудрост и смелост. Класифицирани како лојални, верни и екстремно страсни кога вистински сакаат, мажите Шкорпија имаат едно нешто заедничко: бакнежот.

Благо или жешко, бакнежот на Шкорпија ве излудува. Нежно или со поголем притисок, домородците знаат како да почнат да ја вжештуваат атмосферата и се чини дека се родени со намера да ја одведат личноста во своето друштво во екстаза.

Ако не сте имале прилика да почувствувате задоволството од тие бакнежи од Скорпиите, знајте дека ви недостасуваат моменти на задоволство, радост и целосна желба за нешто повеќе. За да дознаете повеќе за карактеристиките на бакнежот на Шкорпија, прочитајте понатаму!

Општи карактеристики на Шкорпија

Знакот Шкорпија се смета за еден од најсилните знаци во зодијакот. Бидејќи се воден елемент, тие на домородците им носат поголема вклученост во сè што прават.

Одлучни и смели, не мируваат додека не ги постигнат своите цели, не простуваат предавства и не забораваат толку лесно на тагата. Продолжете да читате подолу и дознајте повеќе за силата на овој знак!

Позитивни аспекти

Помеѓу неговите позитивни аспекти, Скорпијата е многу разбирлива идефекти, слушајте ги внимателно вашите животни цели и ќе видите дека, со смиреност и трпение, можете да освоите посебна личност за цел живот, ако сакате.

Како да се справите со Скорпиите после бакнување

Ако успеете да освоите една Шкорпија и да дојдете до моментот на бакнежот, во ред е да ви честитаме. Вие разбирате какви се овие луѓе. Сега, потребно е да се одржи соживот и да се остави врската да следи природно, но мора да има одредена грижа. Научете како да се однесувате подолу!

Нека тече природно

Сè во животот бара смиреност. За љубовните врски не треба да биде поинаку. Така, со домородците на Шкорпија по бакнување, ова е златното правило. Не покажувајте претерани изрази или не се закачувајте премногу на нив.

Шкорпиите ја ценат идејата дека пред да пристигнете таму има живот и тие имаат други приоритети. Значи, без туркање на лентата и разберете ја потребата Шкорпијата да биде сама. На овој партнер му треба време да асимилира се што се случува.

Покажете сигурност

Ако сакате да задржите маж Шкорпија со вас после бакнежот, покажете дека сте безбедни. Немојте постојано да демонстрирате однесувања на кои не ви се возвраќа како што сакате. Скорпијата има свој начин да сака и сака, дури и да не го покажува тоа, никој не е принуден да живее во море од срца.

Како што е одлучен и сигурен во своите постапки, ШкорпијаРодителот на Шкорпија сака и неговиот партнер да се чувствува на ист начин. На овој начин, можете да изградите иднина, а врската ќе биде најдобрата карактеристика во вашиот живот.

Пазете се од приврзаноста

Нешто што Скорпијата мрази е инвазијата. Резервирана, ја задржува мислата дека има живот за кој треба да се грижи. Значи, ако премногу се закачите на него, може да изгубите сè. Разберете дека на родениот Шкорпија му треба мир за да управува со својот живот.

Затоа, немојте да станувате инвазивни после бакнежот. Знајте како да ја одржувате вашата врска за да ви биде возвратено како што сакате и почитувајте ја неговата индивидуалност. Кога сте заедно, ќе го добиете она што го сакате, но немојте да мислите дека другите денови ќе бидат бесмислени.

Вистинското значење на бакнежот на Шкорпија

Бакнежот на Шкорпија е неодолива, заводлива, провокативна, мистериозна и полна со шарм. Ако не сте имале шанса и среќа да се замешате со Скорпија, не знаете што пропуштате. Тој хипнотизира и ги прави своите врски вистински рај на љубовта и чувствата.

Романтичен, тој ги излудува своите партнери од толку многу наклонетост и наклонетост и не штеди напор да ги остави своите љубовници луди во кревет. Понатаму, бакнежот е негова визит-карта, речиси стапица за љубовта.

Па ако знаете како да се вклучите со него и да ги почитувате неговите граници, ќе имате неверојатни шанси да ја почувствувате мекоста, допироти начинот на живот на овој мистериозен знак, но целосно соучесништво во уметноста на бакнување и морето.

тој внимателно ги слуша оние кои го бараат за обичен испад. Емотивни, нивните домородци доброволно им се предаваат на чувствата. Тие се верни на своите партнери и никогаш не создаваат ситуации кои би можеле да ги повредат или повредат.

Кога сакаат, целосно се подаруваат на оние кои ги сакаат и никогаш не дозволуваат да бидат понесени по патишта кои им ја расипуваат среќата. Внимателни, прават сè со максимално совршенство и волја, без да остават за подоцна она што може да се направи сега.

Покрај тоа, тие се интелигентни и остроумни, а проблемите ги решаваат со леснотија и дисциплина. Но, не се осмелувајте да им застанете на патот.

Негативни аспекти

Она што може да го уништи животот на Скорпијата е тврдоглавоста и нивната неконтролирана желба за посесивност. Љубоморни до крајни граници, староседелците на Скорпијата треба да ги контролираат своите емоции за да не го уништат она што е изградено со грижа и труд.

Но, нивниот најголем недостаток е сепак претераната љубомора и можно е да се контролира ова чувство. Тие сакаат лудо и ја сакаат личноста само за нив, затоа што само сакаат да се грижат за тоа што е твое. Но, со текот на времето, ако неговиот партнер е разбирлив, тој ќе ја стави Скорпијата во неутрална положба, со што ќе сфати дека сè мора да биде природно.

Скорпијата и елементот вода

Бидејќи тие припаѓаат на елемент на вода, Скорпиите се многу поврзани со емотивниот свет. Можеби изгледа претерано, но тие се многу експресивни со своите чувства. демонстрираатона што го чувствуваат, не штедат на солзи и соодветно реагираат во ситуации. Покрај тоа, тие посегнуваат до секој што има потреба и никогаш не пропуштаат да направат што можат за некого.

Шкорпија и планетата Плутон

Плутон е еден од владетелите на знакот Скорпија. Претставува регенерација, духовност и моќ - неотповикливи прашања во различни сектори на животот - и вистината преовладува над фактите и настаните.

Домородците на Шкорпија кои имаат регентство на Плутон може да се сметаат за големи истражувачи на човечкото душа. Овие луѓе од време на време се соочуваат со вистинската смисла на животот и со што можат да придонесат со своето постоење.

Скорпијата и 8-мата куќа

8-мата куќа го симболизира транзитот на живот и претставува затворање и почеток на нови циклуси. Ова се периоди на регенерација, повторно раѓање и пресврт. Дури и ако се случиле неповолни и впечатливи ситуации, во 8-мата куќа, искуствата помагаат да се направат средствата помудри.

Една од референците на 8-та куќа за Скорпијата се финансиите, материјалните добра и се што е во таа област. Тие ги фаворизираат домородците од знакот да се ослободат од она што повеќе не им треба и да започнат одново доколку е потребно. Дури и ако е во фази на бавен напредок, започнувањето одново не е мистерија за знакот Скорпија.

Скорпијата и фиксната енергија

Фиксната енергија на Шкорпијата е законзервативна страна на животот. Скорпиите се соочени со дилеми предизвикани од промени. Сепак, и покрај сомнежите, тој се прилагодува на реалноста и ги донесува правилните одлуки за да не постапува погрешно.

Фиксната енергија на Шкорпијата може да го наведе домородецот да стане поинтроспективен. Но, ова се моментите на размислување што треба да ги има Шкорпијата, бидејќи староседелците од знакот се склони кон изолација и осаменост. Така, им треба време со себе.

Карактеристики на бакнежот Скорпија

Бакнежот Скорпија кај многу луѓе ја буди желбата, сексот и либидото, бидејќи е премногу инволвиран. Ако Скорпиите се заљубени, тие не престануваат да ги покажуваат своите карактеристики за да покажат наклонетост.

Така, со интензитет и задоволство, нивниот бакнеж се чини дека парализира, полн со инволвираност и мистерии. Откријте повеќе функции подолу!

Вљубен

Кога сте заљубени, никој не може да ја задржи Скорпијата во вашиот бакнеж. Една од нивните најсветли квалитети е да покажат наклонетост и наклонетост, а нивната вклученост и сензуалност се замки за оние кои сакаат целосно да се предадат на овие домородци.

Покрај тоа, луѓето од Шкорпија стануваат глупави со толку многу сентименталност. Човекот од овој знак се меша со повеќе жар, покажувајќи колку е заљубен, а не може да се сокрие кога е заљубен.

Интензивен

Интензитетот на бакнежотСе чини дека на Шкорпијата и нема крај. Смелоста е таква што го прави партнерот да се чувствува во облаци, па дури и да започне сексуална врска. Скорпијата е разумна и знае да доведе до делириум. Толку е провокативен што не ги мери последиците при првиот контакт.

Така, интензитетот на бакнежот на Шкорпија може да биде почеток на перспективна иднина. Вашиот бакнеж е гаранција дека моментите на задоволство ќе бидат меки, горливи, страсни и експлозивни. Секој што ќе го почувствува ова задоволство ќе биде маѓепсан.

Бакнежи во вратот и на други места

Бакнежот во вратот што доаѓа од родното место на Шкорпија е застрашувачки. Решена и знаејќи од каде да започне за да излуди некого, Скорпијата пристигнува подготвена за напад. Вратот, кој се смета за ерогена зона, е едно од првите места каде староседелците на знакот ќе постават територија.

Помалку по малку и мудро, Скорпијата полека ги истражува другите делови од телото на партнерот. Полека и нежно, вашиот допир создава зона на удобност, топлина, задоволство и многу соучесништво.

Глупава рака

За време на бакнежот, Скорпијата е господар на глупавата рака. Бидејќи е жесток и многу вклучен во сексот, задржувањето на неговите најинтимни импулси е речиси невозможна задача. Ако е расположен за височини, нема да му треба многу време за да ги искористи своите вештини, а поканата за задоволство е негова визит-карта.

Со ова сексот ќе биде загарантиран. Лицето кое е со староседелецотовој знак ќе се чувствува толку вклучен што нема да одолее на поканата за посебни и незаборавни моменти. Тоа е гаранција за љубов и задоволство.

Бакнежот на Шкорпија во сексот

Бакнежот на Шкорпија во сексот нема граници. Мајстор во уметноста на заведување, Скорпијата нема да штеди напор да го задоволи својот партнер. Кога е заљубен и замешан до врат, тој го прави сексот свое оружје за освојување и заведување.

Затоа ја излудува партнерката со толку големо задоволство и знае како да ја дозира сексуалната врска во вистинска мерка . Што се однесува до бакнежот, тој ќе биде само комплементарен елемент, бидејќи сексот ќе биде главниот двигател на моментот.

Како да успеете да бакнете Скорпија

Скорпиите се внимателни, разумен и може да види внатре во луѓето. Исто така, не приоѓајте никому без да бидете сигурни дека можете да започнете разговор или да сакате нешто повеќе. Интелигентен, тој цели многу добро, пред каков било пристап.

Ако имате Шкорпија на нишан, ќе имате голема флексибилност да го освоите и нема да ви биде лесно. Погледнете ги советите подолу!

Како да добиете бакнеж од маж Шкорпија

Ако сакате да излезете со маж Шкорпија, подгответе се, нема да биде толку едноставно. Мажите од овој знак се чувствуваат моќни со своето оружје за заведување. Тие се исклучително смели и го прават да се чувствува нивното присуство каде и да одат.

Покрај тоа, тие го привлекуваат вниманието на нивните карактеристики иеден поглед е доволен за другите да го почувствуваат нејзиното заведување. Затоа, внимателно пријдете му на мажот Шкорпија. Ќе ви треба многу разговор бидејќи тој чувствува потреба да знае кој сте вие. Понатаму, вежбајте го вашето трпение.

Како да добиете бакнеж од жена Шкорпија

Жените Шкорпија, генерално, се деликатни и бараат наклонетост. Но, за женскиот пол на овој знак, потребна е поголема грижа.

Дури и со извонредните карактеристики, жените Шкорпија испраќаат повеќе мистерии од мажите Шкорпија. Значи, ако сакате да освоите жена Шкорпија и да украдете бакнеж, смирете се. Тие се многу внимателни и не дозволуваат некој да се зближи кога не сака.

Бакнежот и љубовта на Шкорпија се совпаѓаат

Сигурно го знаете прашањето за синастрија помеѓу знаците и Сигурно веќе сте се запрашале кој знак одговара на вашиот, во моменти на љубов. Но, нема мистерии во оваа потрага. Затоа мора да има разбирање во врската и барање заеднички точки во личноста.

На некој начин линиите на мислата мора да се обединат. Во продолжение погледнете ги комбинациите за знакот Скорпија!

Знаци кои одговараат на бакнежот на Шкорпија

Во уметноста на бакнување се очекува враќање во висина. Бакнувањето е главното оружје за освојување и вклучување. Така, меѓу знаците кои одговараат на бакнежот на Шкорпија,има и такви кои одржуваат карактеристики слични на староседелците.

Поединците кои најдобро одговараат на бакнежот на Шкорпија се Рибите, Ракот, Бикот, Девицата, Јарецот, покрај самите Скорпии. Исто така, вреди да се даде совет: ако овие луѓе се на резервирани места и без никој наоколу, бидете сигурни дека тоа ќе биде целосно лудило.

Знаци кои не се совпаѓаат со бакнежот на Шкорпија

Иако Постојат знаци кои најдобро одговараат на бакнежот на Скорпијата, тоа не значи дека другите знаци на зодијакот чувствуваат одбивност или негативност во вмешаноста. Во овие услови, наклонетоста и вклученоста преовладуваат. Карактеристиките на секој човек ќе бидат одлучувачки за да има зближување и чувства.

Покрај тоа, важи правилото дека, ако чувствата не се случат, не е подобро да се форсира она што не може да функционира. Бакнежот е визит-карта за оние кои се запознаваат.

Скорпиите пред бакнежот

Скорпиите изгледаат срамежливи, и покрај нивната сензуалност, присуство и одлучност. Со оглед на тоа што тие не се типови кои лесно се зближуваат со други луѓе, тие дури може да се појават како несимпатични или асоцијални. Така, тие претпочитаат да чекаат и да набљудуваат што е околу нив. Дознајте повеќе за тоа како да запознаете маж Шкорпија пред можен бакнеж!

Запознајте се

Пред да пробате нешто со маж Шкорпија, сфатете го тоа многу бавно. Неопходно е и дветесе среќаваат. Мажот Шкорпија ќе сака да знае сè за вас и со своите карактеристики ќе се обиде да ве види одвнатре.

Бидејќи е резервиран, неопходен е пристап со мала неформалност, како да се воведуваат две лица. Постепено, ќе сфатите дека тој ќе се откаже и, кога најмалку очекувате, тие ќе се смеат, кажувајќи им на своите најдобри субјекти. Само вежбајте трпение.

Не брзајте со работите

За да ја освоите родната Шкорпија, не брзајте и дајте време на време. Бидејќи не ја сакаат импулсивноста, Скорпиите се чувствуваат нападнати ако има упорност или вишок на нешта. Тие го толерираат присуството на луѓе, но мора да има спокојство во моментот на разговорот.

Бидејќи тие се луѓе кои прават едно по едно, не брзаат ништо. Ја ценат идејата дека сè треба да се случи природно. Затоа, немојте да одите толку жедни во тенџерето.

Барајте да се поврзете сентиментално

За да биде вклучен во било што, Скорпијата ги користи своите чувства за да ја почувствува природноста на нештата. Како посебна личност, според знакот, домородецот секогаш сака да знае, на прво место, каде и со кого се вмешува.

Затоа, кога ќе се вклучите со Скорпија, вреднувајте го разговорот, знаете како да ги поделите емоциите и да ги споделите вашите чувства. Покажете дека ве интересира што има да каже, разберете го неговото

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.