Сонувајќи за нараквица: злато, сребро, мониста, часовници и многу повеќе!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Значењето на сонувањето за нараквица

Сонот за нараквици има универзално значење на посветеност, без разлика дали со личност, проект или со себе. Овој сон ја прикажува и љубовната врска, со неколку важни значења, во зависност од деталите.

Ова е затоа што секој тип материјал, боја или дури и ситуацијата во која се користи нараквицата за време на сонот може да претставува нешто различни. Запомнете дека во соништата дури и она што изгледа дека нема смисла може да биде важно за толкување. Погледнете што претставува секој од овие случаи и разберете ја пораката што сака да ви ја пренесе сонот!

Сонување нараквица направена од различни материјали

Секој тип материјал може да претставува различни ситуации. Разберете што значи да сонувате за златна, сребрена, часовник или нараквица со мониста. Научете го и значењето на другите материјали како што се пластика, кожа, камења, бисери, па дури и ткаенина.

Сонување златна нараквица

Ако сонувате златна или златна нараквица, ова е одличен знак. Веројатно е најдобро време да го извадите тој проект од фиоката и да инвестирате во бизнис за кој сте се подготвувале. Друга алтернатива е да ги преземете првите чекори во вашето планирање и да ја ставите енергијата да циркулира, бидејќи се истакнати шансите таа да работи.

Можеби ќе претрпите променасекогаш го одржувате оптимизмот и внимавате на малите подароци од секојдневниот живот. На тој начин, ќе можете да препознаете кога среќата се манифестира и носи повеќе среќа.

Сонувајќи виолетова нараквица

Кога сонувате за виолетова нараквица, тоа може да биде знак дека треба да добиете унапредување на работа, што ќе ве наведе да имате повеќе одговорности и моќ. Од друга страна, јоргованот претставува силно влијание на духовноста во вашиот живот.

Значењето на сонувањето за нараквица во оваа специфична боја исто така може да биде различно. Бидејќи е поврзана со растот, виолетовата боја се однесува на вистинското време за повторно поврзување и поставување нови цели и задачи, барајќи поголема леснотија во вашата рутина.

Сонување зелена нараквица

Овој вид на сон може да укаже дека е близу лекувањето на болеста што ве погодува вас или некој многу драг. Исто така, сонувањето зелена нараквица значи дека некои патеки, кои претходно биле блокирани, може наскоро да бидат достапни.

Покрај овие толкувања на сонот, тоа може да биде и предупредување за важни промени. Сонувањето зелена нараквица покажува дека е добро време да се обидете да се помирите со саканите и да продолжите со незавршените проекти или оние кои се прекинати од надворешни фактори.

Сонувате за црвена нараквица

Ако барате нова љубов и сонувате за црвена нараквицацрвено, тоа е знак дека е блиску до вас. Тоа може да значи и нов креативен импулс, полн со енергија, кој може да биде насочен кон некој проект или хоби.

Значи, ако сте го имале овој сон, време е да го направите следниот чекор. Анализирајте ја вашата реалност и видете дали ова важи, без разлика дали сте на работа или дури и во врска. Обрнете внимание и на други суптилни знаци кои животот можеби ви ги испраќа.

Сонување на нараквица во различни ситуации

Начинот на кој се појавува нараквицата во сонот, исто така, може да има важно значење . Може да ви се случи да сонувате украдена нараквица, која ве стиска, скршена, сјајна, зарѓосана, пронајдена на улица или дека сте ја добиле на подарок. Разберете што може да претставува секоја ситуација.

Сонување дека носите нараквица

Ако во сон видите дека носите едноставна нараквица, тоа е знак дека животот ќе ви стане повеќе стабилно. Сите промени што поминале ќе се смират и работите ќе бидат полесни.

Сонот дека носите нараквица исто така може да претставува стабилност во афективните односи. Односно, ако сте сингл, постојат шанси во вашиот живот да се појави вистинската личност, а ако веќе сте во врска, таа има тенденција да стане подобра, позрела.

Да го сонувате тоа купувате нараквица

Ако, кога сонувате дека купувате анараквица, се чувствувате нелагодно, несигурно или исплашено, тогаш тоа е знак дека можеби ќе постапите импулсивно, за да наштетите на некој близок.

Од друга страна, доколку при купувањето на нараквицата, ако се чувствувате добро, среќно и самоуверено, со сигурност дека тоа е добра работа, тогаш тоа значи дека ќе успеете во проект на кој работите долго време.

Да сонувате дека сте губите нараквица

Ова е лош знак, бидејќи губењето на нараквица во сон обично има лошо значење. Еден од нив е дека постојат шанси да ставите крај на долготрајната врска која е многу важна во вашиот живот.

Сонот дека ја губите вашата нараквица исто така може да се поврзе со ситуација на идно понижување. Веројатно ќе се појави во која било сфера од вашиот живот, па затоа е интересно да внимавате дополнително со зборовите и постапките во наредните денови.

Да сонувате дека давате нараквица

Ако сонувавте дека ја давате нараквицата на некој на кого му се допаѓате и верувате, тогаш врската меѓу вас ќе се зближи уште повеќе. Тоа може да се случи преку професионален проект или на професионално поле.

Покрај тоа, сонувањето дека му подарувате нараквица на партнерот може да се толкува како предупредување за бременост, симболично или физичка. Со други зборови, тоа може да биде вистинска бременост или доаѓање на нешто штои двајцата планирале некое време и тоа ќе се оствари.

Да сонувате дека продавате нараквица

Кога сонувате за некаков вид на преговори со нараквици, тоа значи дека ќе се подложите на некој морален тест накратко. Тоа може да биде сомнителен предлог во вашата работна средина или дури и во вашиот личен живот.

Меѓутоа, сонувањето за продадена нараквица има друга конотација. Ако има некое посебно значење - како семеен скапоцен камен, на пример - можеби ги оставате вашите вредности настрана. Значи, ова е предупредување дека треба да се вратите на своите корени и да го барате она што мислите дека е правилно.

Да сонувате дека крадете нараквица

Ако сте сонувале дека крадете нараквица од локалното население - било да е тоа продавница, бизнис или живеалиште - решението за проблемот што ве вознемирува ќе се појави наскоро и неочекувано.

Меѓутоа, ако кога сонувате дека крадете нечија нараквица, се чувствувате лошо - за време на сонот, а не по него - претставува семејни проблеми што ќе треба да ги решите. Важно во овој момент е да останете смирени и да го барате најдоброто решение.

Да сонувате дека сте нашле нараквица

Ако сонувате за изгубена нараквица и ја погледнете и заминете таму, без да го поместите, тоа е знак дека нешто што изгледа убаво ќе ви се прикаже во следните неколку дена, сепак, можеби е подобро да го оставите. Ако сонувате дека сте нашле нараквица иСоберете, тогаш мора да анализирате како се чувствувавте правејќи го тоа за да го разберете значењето.

Дали чувствувавте дека тоа ви припаѓа вам? Или требаше да го оставам таму? Ако е првото, тогаш дочекајте ја можноста со раширени раце - по рационална анализа. Но, ако ја зедовте нараквицата и чувствувавте дека не треба да го правите тоа, прегледајте ги вашите ставови од последните неколку дена и видете со што може да биде поврзан овој сон и поправете го.

Сонување за украдена нараквица

Сонот со украдена (или украдена) нараквица може да се толкува на два различни начини. Ако, откако видете дека таа повеќе не е со вас, чувството ви е олеснување, тогаш тоа значи дека наскоро може да бидете ослободени.

Од друга страна, ако чувството е негативно, бидете внимателни! Можеби некој ќе се обиде да ве измами во следните неколку дена. Обрнете големо внимание не само на личните односи, туку особено на деловното прашање.

Сонување на сјајна нараквица

Може да се случи, кога сонувате за нараквица, таа да биде многу посветла од вистинската верзија. Нешто со магичен допир или барем претерано, привлекува големо внимание. Во зависност од ситуацијата, тоа може да биде добар знак, но потребна е подетална анализа.

Тоа е затоа што, од една страна, сјајот претставува успех и просперитет кои доаѓаат кај вас и донесуваат реализација на стара сон . Од друга страна, тоа може да бидепредупредување дека сè што блеска не е злато, односно внимавајте со лажните ветувања за збогатување и внимавајте со предлозите што ги добивате. Исто така, важен потсетник е секогаш да останете скромни и приземјени.

Други толкувања на сонот за нараквица

Се разбира, постојат и други толкувања за сонувањето за нараквица . Во некои случаи, тоа може да биде на раката, глуждот, па дури и на туѓа рака. Видете го значењето на овие и други соништа за нараквици!

Сонување за нараквица на раката

Значењето на сонувањето за нараквица на вашата рака е едноставно: посветеност. Ако, за време на сонот, постојано ја забележувате оваа нараквица и таа завршува да стане врвна точка, тогаш таа може да претставува стабилност во вашата врска.

Кога нараквицата е направена со врски, без разлика на обликот, таа може да претставува дека единството на вашето семејство е силно, но ќе помине иден тест. Обидете се да имате емпатија и да разберете различни гледишта, за да ја одржите оваа уникатност.

Сонување на нараквица околу глуждот

Сонувањето на нараквица толку блиску до земјата значи дека ќе имате повеќе стабилност наскоро. Тоа може да биде унапредување, нова работа или дури и промена на статусот на врската.

Важно е да се запамети дека не зборуваме за нараквица за глужд, туку за нараквица која била ставена на глуждот .Ќе ја забележите разликата, или поради формата, чувството или затоа што едноставно ја знаете, како што може да се случи во многу соништа.

Сонување златна нараквица на раката

Ако , во сонот имавте убава златна нараквица на раката, тоа значи предвидување на удобен и мирен живот. Тоа исто така укажува на потребата од поголемо внимание на вашите проекти, како потсетник дека нема победа без борба.

Од друга страна, кога станува збор за личните односи, сонувате за златна нараквица закачена на вашиот раката е знак на доаѓање на нова љубов. Време е да инвестирате повеќе во самодовербата и, кој знае, да купите нова облека.

Сонување за скршена златна нараквица

За жал, сонувањето за скршена златна нараквица можеби не е добро предзнак . Тоа е затоа што претставува загуба на пари, или можеби дури и работа. Можеби е интересно да го удвоите вниманието на оваа точка од вашиот живот.

Сонот за скршена нараквица, направена од злато, исто така укажува дека некој од вашето семејство може сериозно да се разболи. Сè уште за темата за семејството, можеби сонот се заменува со друга тема, како што е раскинувањето на старите врски.

Сонување на нараквица на туѓа рака

Ако сте сонувале нараквица на туѓа рака некој драг, значењето е навистина добро: долгоочекуваното унапредување на работа. Може да претставува и добивкаво финансиската област и почеток на посебен проект.

Во животот како двојка, сонувањето за нараквица на раката на вашата сакана претставува нов чекор во животот на парот - како доаѓањето на детето ! Време е да го прославите животот и да ги цените оние кои се покрај вас во најдобрите и најлошите моменти.

Да сонувате скршена нараквица

Да сонувате скршена нараквица со скршени алки на раката или да покажете дека е скршена, значи дека наскоро ќе претрпите некое предавство и треба да имате најголемо внимание . Затоа, избегнувајте да кажувате тајни или да затворате договори со луѓе на кои не им верувате и бидете во потрага по понуди кои се премногу добри за да бидат вистинити.

Ако нараквицата е извиткана или извиткана и се скрши, треба да бидете внимателни. Во првиот случај, тоа значи дека некој проблем може да се реши наскоро, уште подобро ако се расплетува при заминувањето. Ако е плетенка, не е добро да се скрши. Тоа е затоа што тоа е знак за непосредна опасност и дека мора да ја зајакнете својата заштита, без разлика дали е физичка или духовна.

Сонувањето за детска нараквица

Сонувањето за детска нараквица е знак дека добро работите треба да дојдат во вашиот живот, вашиот живот, и тоа може да биде во која било сфера. Ако е на професионално поле, можеби ќе можете да го поминете долгоочекуваниот курс или дури и унапредување.

На лично поле, тоа може да биде остварување на стар сон, повторно обединување на пријателкои се преселиле со текот на годините или дури и доаѓањето на нов член во вашето семејство.

Сонувајќи тесна нараквица

За време на сонот, може да почувствувате дека нараквицата ви пречи, ве боли, ви го загрева зглобот. Може да имате и помисла дека вашата рака трне или, уште полошо, да не чувствувате дека е таму. Во овие случаи, тоа може да биде порака дека нешто не е во ред во вашиот живот. Можеби врска, работа која не ви носи задоволство или нешто поврзано. Погледнете се себеси и обидете се да разберете што се случува.

Од друга страна, можеби сонувањето за тесна нараквица не е толку лошо. Ако тоа е само лесен притисок што не ви пречи, тогаш тоа е само потсетник. Дали се обидувате да промените навика или да направите значителна промена? Значи, тоа е форма на охрабрување, потсетувајќи ве да го оставите зад себе она што не ви носи ништо.

Сонување на нараквица со плетенка

Без разлика на материјалот, ако сонувате за плетенка нараквица , тоа е знак на заштита. Можеби нешто ќе се случи, при што треба да бидете имуни или да имате само мала штета од процесот.

Покрај тоа, сонувањето за плетенка нараквица е потсетник од вашиот ангел чувар дека тој гледа покрај тебе, чувајќи над тебе и твоето семејство.

Дали сонот за нараквица може да биде знак на посветеност?

Ако сонувате нараквица на раката илионаа на некој што ви е многу драг, тоа може да биде знак на посветеност кон таа личност. Меѓутоа, ако нараквицата се мачи или боли, тоа значи токму спротивното, како потреба за раскинување. Затоа, секогаш обидувајте се да го разберете значењето на сонувањето за нараквица врз основа на вашите впечатоци и вашата сопствена реалност.

значајно духовно искуство кое ќе ви го промени животот на подобро, со духовен раст и поголема поврзаност со вашата суштина. Одвојте неколку минути секој ден за да земете свесен здив, медитирајте и разберете што претставува овој повик.

Сонувањето за сребрена нараквица

Сонот за сребрена нараквица може да значи неколку различни работи, како на пр. како потреба за интроспекција, адаптација или предупредување за заштита. Разберете го секое од овие значења.

Овој сон укажува на потребата да се насочи повеќе внимание на вашите проекти - лични или професионални. Ова е добро време за интроспекција и внимание на деталите. Запомнете дека сè во природата е циклично и, како такво, може да има лоши времиња.

Постојат шанси да поминете низ деликатна ситуација во наредните денови, но ќе добиете поддршка од некој што го сакате . Оваа личност е веројатно некој со поматријархална и подобредојдена енергија, на кого го почитувате и му се восхитувате.

Друго можно значење за овој сон е дека некоја ситуација може да излезе од контрола, но основната работа е да знаете дека вие има заштита. Меко и еластично, среброто е одличен материјал за да подготвите амајлија за наредните денови и да се заштитите од негативните енергии.

Сонувањето за ремен за часовник

Овој сон сигнализира дека, уште поважно отколку броење на часови во текот навашиот ден и времето на гледање минуваат пред вашите очи, мора да видите што ја формира вашата основа. Со други зборови, тоа е знак дека мора да бидете верни на своите корени, приспособувајќи се на времето.

Исто така, овој сон може да биде предупредување да престанете да размислувате толку за минатото или иднината и да живеете единствениот достапен момент: сега. Нараквицата е она што го прицврстува часовникот за зглобот, односно ве внесува повеќе во сегашниот момент и во реалноста.

Сонување на нараквица направена од монистра

Сонувањето на нараквица направена од обоени монистра претставува доаѓање на нешто ново и изненадувачко. Подгответе се за некоја позитивна промена во вашиот живот во наредните денови. За да го направите ова, отворете ги очите и активирајте ја љубопитноста на детето што живее во вас, внимавајќи на сигналите што ги добивате.

Од друга страна, сонувате нешто закачено на вашиот зглоб и што ве потсетува на вашето детство значи потреба да се прости и заборави. Нешто направено за вас или некој што го сакате додека сте биле дете може да ве прогонува без воопшто да го сфатите тоа. Затоа, важно е да запомните, да ја почувствувате тагата и да ги процесирате емоциите. На овој начин ќе можете да ја залечите раната и повторно да одите.

Сонување за пластична нараквица

Овој сон може да укаже дека сте уморни од евтин секс и имате отворена ум на нешто ново, поголемо и потрајно. Ако нараквицата ви ја затегнувапулсот и запирањето на циркулацијата, тоа значи дека е минато време да промените нешто во вашата врска, било да е тоа потрага по нешто ново или нова визија за сегашната, со поголема донација, доверба и стабилност.

Ако сте сонувавте за пластична нараквица, време е да ги преиспитате вашите односи. Обрнете внимание на вашите односи, без разлика дали со пријателите, професионалците, семејството или дури и романтичните, и проверете дали нема врска на психичко малтретирање. Пластиката е вештачка и му штети на она што е природно, односно на нејзината суштина. Контаминира и тешко се ослободува од него.

Наскоро може да поминете низ некој тест кој ќе бара поголема отпорност. За ова, секогаш мора да бидете свесни за тоа што се случува и да барате знаци на промена, фокусирајќи се на адаптација.

Сонувајќи кожна нараквица

Прво, важно е да знаете дали, кога сонувате за кожна нараквица, нараквицата била мазна или плетенка. Може да помогне и ако знаете од што е направена кожата, без разлика дали е говедско, свинско или змија. Погледнете го секое од овие толкувања и разберете што сака да ви покаже сонот.

Да сонувате за мазна кожна нараквица значи дека наскоро може да имате финансиски успех. Обидете се да запомните дали бил украсен со камења или симболи во сребро или злато: тие можат да имаат важно значење и исто така да послужат како совети за најдобриот начин за победа.пари.

Од друга страна, ако е плетенка, тоа е порака од вашиот ангел чувар (или како сакате наречете го) дека сте под негова силна заштита. Оваа заштита не спречува да се случат инциденти, но ви помага да го согледате и воедно да го намалите крајниот удар.

Ако кожата на нараквицата била вол или крава, тоа е знак дека ќе најдете некој сладок и приемчив во наредните денови денови. Ако е направен од свинска кожа, тоа значи дека ќе се појави некаков конфликт и ќе треба да останете смирени. Меѓутоа, ако се работи за змиска кожа, во наредните денови ќе се појават нови и добри предизвици. Имајте мир и тргнете кон победата.

Сонувањето за нараквица направена од камења

Сонот за нараквица направена од скапоцени камења укажува на тоа дека ќе доживеете бран на среќа и достигнувања. Исто така, претставува материјално и нематеријално богатство, затоа внимавајте на нефинансиските аспекти на ова откровение.

Ако се работи за полускапоцени камења како што се кварцни кристали, аметисти, оникс и слично, тоа важно е да се знае значењето на секој камен. Во принцип, кварцот претставува трансмутација и чистење, што укажува на отворање на патеките напред. Аметист се однесува на рамнотежа и мудрост, работи кои ќе ви требаат во наредните денови. Оникс, пак, е заштита и силен знак дека треба да внимавате на следните чекори.

Меѓутоа, ако нараквицата е направена со груби камења,тешки, со рабови што болат, внимавајте! Тоа е предупредување дека нешто во вашата сегашност длабоко ве повредува и ќе остави траги на вашата душа. Ако сте сонувале за овој тип на камен, престанете да процените што има смисла да се задржи и што треба да се остави зад себе, само како дел од вашата приказна.

Сонувајќи бисерна нараквица

Ако имате недовршена работа или проект, ова е време да се вратите назад и да ги направите потребните промени за да успее. Тоа е затоа што постои поголема склоност кон активности кои бараат креативност, особено кога сонувате за нараквица направена од различни бисери.

Ако сите бисери се бели, тоа значи дека вашето барање за исцелување - без разлика дали е физичко или духовно - е блиску до послужување. Белиот бисер исто така претставува прочистување, што е можно само ако сте отворени за него. Затоа, обрнете големо внимание на вашиот ентериер во текот на следните неколку дена и обидете се да останете урамнотежени, фокусирајќи се на сегашниот момент.

Ако сонувате за оваа нараквица, обрнете внимание на симптомите како што се главоболки, гастроинтестинални проблеми и висока крвен притисок. Во кој било од овие случаи, обидете се да истражите што се случува, со соодветно водство на доверлив професионалец.

Сонување за платнена нараквица

Сонувањето за платнена нараквица е доста честа појава и ако е бела крпа, значи дека доаѓа промена и треба да се подготвите. Ноне грижете се, бидејќи нема да ви недостига сила за следните чекори.

Стара крпа или партал значи дека може да ви претстои голем предизвик и ќе научите многу од него. Но, ова ќе се случи само ако можете искрено да ги разгледате сопствените проблеми и ограничувања. Сметајте на најблиските да ви помогнат во овој процес.

Меѓутоа, ако во вашиот сон нараквицата била направена од обоени ткаенини, тоа значи дека наскоро можеби ќе треба да објавите важна објава. Тоа може да биде голема промена во вашиот личен или професионален живот. Нема никој подобар од тебе да донесе тешка одлука и да направи чекор напред во животот.

Сонување на нараквици во различни бои

Покрај материјалите, боите исто така имаат важност за толкување на соништата. Дури и кога сонувате за нараквици направени од мониста, ткаенина или дури и обоен метал, мора да го разберете и значењето на овие нијанси. Видете што значи да сонувате за розова, црна, бела, сина нараквица и друго!

Сонувајќи за розова нараквица

Кога сонувате за розова нараквица, добивате знак дека вашиот љубовниот живот ќе се подобри во наредните денови. Без разлика дали се работи за зближување со сегашниот партнер или за пронаоѓање нова љубов, тоа претставува нова создадена врска.

Од друга страна, тоа може да ви биде и предупредување да ја оставите наивноста настрана ипочнете да им верувате само на оние кои навистина го заслужуваат тоа. Обрнете повеќе внимание на тоа како луѓето реагираат на она што го кажувате и ги вреднуваат оние кои ги слават вашите победи и ве поддржуваат во тешки моменти.

Сонување црна нараквица

Постојат шанси дека, во следните За неколку дена, некои стари несогласувања ќе бидат поништени и ќе донесат повеќе спокојство во вашиот живот. Ова може да доведе до нов тип на врска, бидејќи црната боја се однесува на почитување и рамнотежа.

Тоа е исто така боја на транзиција, на смртта на нешто за да се даде живот на нешто друго, тоа е, нешто ново и уште подобро можеби доаѓа! Можеби некој проект или врска е финализиран, со што се отвора простор за нови и интересни авантури. Затоа, внимавајте дали има знаци за оваа транзиција.

Сонување бела нараквица

Сонувањето бела нараквица може да претставува крај на циклусот на страдање и несреќа. Примете го доаѓањето на изобилството и спокојството со отворен ум, бидејќи тоа може да се појави на начини што никогаш не би ги замислиле.

Исто така, внимавајте да не бидете измамени од лажни можности и лаги, бидејќи има шанси да се демне околу тебе во тој момент. Со други зборови, бидете отворени за нови работи, но секогаш со претпазливост и здрав разум.

Сонувањето на сина нараквица

Сонот за сина нараквица покажува дека проблемите може да се случат во наредните денови,па мора да одржувате спокојство и спокојство во тоа време. Одржувањето хармонија, без разлика дали е дома или на работа, е од суштинско значење за побрзо да се помине оваа фаза.

Исто така, овој сон можеби се обидува да ви покаже дека, смирено, можете да размислувате појасно и да ги најдете вистинските алтернативи да се реши ситуацијата. Значи, она што можете да го направите во следните неколку дена е да се обидете да ја задржите вашата рамнотежа, да дишете и да размислите пред да дејствувате.

Сонување кафеава нараквица

Ако почнете да сонувате за кафена нараквица, постојат шанси да добиете предлог за сомнителен морал и дека мора да го задржите вашиот интегритет за да го одбиете. Тоа може да се случи и лично - како инсинуација на предавство - и на професионален аспект.

Ако сонот е многу нагласен, одржувајте сериозен став и посветеност на вашите вредности, дури и ако искушението е големо и неморалното Предлогот очигледно е непобитен. Тоа е затоа што попуштањето на она што не ви изгледа правилно може да биде чекор кој ќе ве оддалечи од вашата цел.

Да сонувате жолта нараквица

Да сонувате жолта нараквица е одличен знак! Подгответе се, бидејќи постојат големи шанси да се случи нешто многу добро во вашиот живот, што ќе ви донесе поголема радост. Тоа може да биде од нова можност за работа или дури и подобрување на афективното поле.

Соништата од овој тип се важен аларм за

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.