Simpatia e qiririt të lëpirë: Çfarë është, si ta bëjmë, qiri i përmbysur dhe më shumë!

  • Shperndaje Kete
Jennifer Sherman

Çfarë është simpatia e qiririt të lëpirë?

Nëse keni nevojë për pak ndihmë shtesë për të rifituar dashurinë e humbur ose dëshironi të fitoni një të re, njihuni me simpatinë e qiriut të lëpirë. Në fakt, është një magji shumë e thjeshtë, e bërë me gjëra që tashmë i keni në shtëpi dhe, nëse nuk e keni, do ta gjeni lehtësisht.

Përveç kësaj, shumë njerëz që kanë tashmë kryerja e ritualit garanton rezultatet në favor të dashurisë. Pra, shikoni se çfarë është dhe si të bëni simpatinë e qiriut të lëpirë këtu. Vazhdoni të lexoni dhe mësoni gjithashtu simpatitë e qiririt të përmbysur, qiririt të thyer dhe shumë të tjera që mund të jenë të dobishme për dashurinë!

Simpatia e qiriut të lëpirë, përgatitja dhe të tjera

Para kryerjes çdo simpati, është e nevojshme të përgatitet, duke ditur ritualin që do të kryhet dhe cilat janë qëllimet e tij. Për këtë arsye, shihni më poshtë përgatitjen për kryerjen e magjisë së qiriut të lëpirë dhe çfarë do të arrini pas kryerjes së ritualit!

Magjia e qiririt të lëpirë

Të pushtoni një person të veçantë ose të ktheni përsëri në i dashur, magjia e qiririt të lëpirë është një zgjedhje e shkëlqyeshme sepse, përveçse shumë e fuqishme, është mjaft e thjeshtë. Gjithmonë mbani mend se, që çdo magji të funksionojë, duhet të keni besim dhe të ndiqni udhëzimet në mënyrë korrekte, duke mos zëvendësuar asnjë element ose duke anashkaluar hapat e treguar.

Është shumë e zakonshme të gjesh raporte të njerëzve që kanë arritur të martohemzgjidh shiritin dhe digjen. Hiri që mbetet duhet të hidhet në një rrugë që është shumë larg shtëpisë tuaj.

A funksionon vërtet magjia e qiririt të lëpirë?

Para se të pyesni veten nëse magjia e qiririt të lëpirë funksionon vërtet, duhet të pyesni veten nëse ajo që dëshironi është ajo që ju nevojitet vërtet. Kjo ndodh sepse një pjesë e rëndësishme e Simpatisë së Qiriut të Lypur, si dhe çdo ritual tjetër, është besimi dhe dëshira e vërtetë që gjithçka të funksionojë.

Pra, nëse jeni i sigurt për atë që dëshironi dhe kryeni Simpatinë e Qiririt duke u lëpirë me besim, duke ndjekur saktë udhëzimet, sigurisht që do të funksionojë dhe ajo që ju ëndërroni do t'ju jepet. Pra, nëse ëndërroni të pushtoni atë person të veçantë ose të riktheni dashurinë tuaj, provoni sharmin e qiririt të lëpirë ose një tjetër që ne mësojmë këtu!

me të dashurin, pas kryerjes së simpatisë së qiririt të lëpirë. Por gjithçka varet nga mendësia juaj dhe gjithashtu nga besimi juaj.

Si të përgatiteni për sharmin e qiririt të lëpirë

Përgatituni për sharmin e qiririt të lëpirë duke siguruar një qiri, një pjatë, një pak sheqer dhe një kruese dhëmbësh ose laps me një majë shumë të imët. Qiri mund të jetë i thjeshtë, i bardhë, që gjendet në çdo treg, por duhet të jetë i ri.

Mos ripërdorni kurrë qirinjtë që tashmë janë djegur pjesërisht. Sa i përket lapsit, maja duhet të jetë mjaft e mprehtë për të shkruar në trupin e qiririt. Nëse zgjidhni të përdorni një kruese dhëmbësh, funksioni është i njëjtë dhe, për rrjedhojë, duhet të jetë i fortë, në mënyrë që të mos thyhet.

Magji e fuqishme e qiriut të lëpirë

Për të kryer magji e fuqishme nga qiri i lëpirë, shkruani emrin e plotë të të dashurit në trupin e qiririt, në drejtim të fitilit deri në bazë. Pastaj, nga baza në fitil, shkruani emrin tuaj të plotë. Tani, ju duhet të lëpini të gjithë qiriun, ndërsa mendoni për ju së bashku. Më pas, me qirinjën e lëpirë, zhyteni në sheqer.

Më pas, bëni një rreth sheqeri në pjatë dhe, në qendër, ndizni qiriun dhe thoni një Ati ynë dhe një Ave Maria. Pastaj kërkoni ndihmën e engjëllit mbrojtës të personit. Vendosni qiriun e ndezur lart mbi kokën tuaj. Pas tre ditësh, pastroni gjithçka dhe lëreni në një kopsht.

Licked Candle Simpati për të dashurinmbrapa

Simpatia e qiriut të lëpirë për të dashurin (a) shpina ka nevojë për një qiri të bardhë, një disk të bardhë, mjaltë dhe sheqer. Fillimisht, filloni të lëpini qirinjën nga baza deri te fitili, ndërkohë që imagjinoni marrëdhënien tuaj të lumtur dhe po pajtoheni.

Më pas, fërkoni mjaltin dhe sheqerin në qiri, një nga një. Ndizni dhe vendoseni në qendër të tenxheres. Rreth qiririt, bëni një rreth me mjaltë, lutuni Ati ynë, vazhdoni mentalizimin dhe lëreni të digjet në një vend mbi kokën tuaj. Mblidhni gjithçka pas tre ditësh.

Magjia e thyer e qiririt, ndarja e çifteve dhe dallimet me qiriun e lëpirë

Shumë popullor për të ndarë çifte ose për t'i thënë dikujt të largohet, magjia e qiririt e prishur është ndryshe nga simpatia e qiririt të lëpirë. Shihni më poshtë se si kryhet magjia e qiririt të thyer dhe mësoni më shumë rreth këtij rituali, i cili mund t'ju ndihmojë të zgjidhni çështjet personale!

Magjia e qiririt të thyer

Kur kryhet me besim, shoqërohet me një problem serioz dhe mendësi e fortë, magjia e qiriut të thyer mund të ndajë çifte dhe madje të largojë dy miq.

Përveç mendësisë dhe besimit, është e nevojshme që magjia e qiriut të thyer të kryhet saktësisht siç udhëzohet, pa zëvendësuar ose përshtatur objekte që nuk i zotëroni aktualisht. Nëse ndodh që diçka mungon, sigurojeni fillimisht dhe vetëm më pas filloni ritualin, në mënyrë që të dalë sipas udhëzimeve.pritet dhe ju merrni atë që dëshironi. Kjo është shumë e rëndësishme.

Magjia e thyer e qiririt për të ndarë një çift

Ndani një çift me magjinë e qiriut të thyer, duke përdorur një qiri të bardhë, një gozhdë të ndryshkur, speca të kuq të tharë dhe një qese të zezë. Për të filluar, me gozhdën, shkruani mbi qiri emrat e plotë të dy personave që dëshironi të ndani. Shkruani në drejtim të fitilit drejt bazës, një emër mbi tjetrin.

Më pas, vizualizoni dy personat duke luftuar dhe thyeni qirinjën në gjysmë. Më pas vendosni dy pjesët dhe specat brenda qeses së zezë. Në fund, hidheni qesen në koshin e plehrave ose varroseni pranë një peme të thatë ose një vazoje me bimë që kanë gjemba.

Simpatia e qiririt të lëpirë dhe të thyer për dikë që largohet

simpatia e qiriut të lëpirë dhe të thyer punon shumë. Me një stilolaps të zi, në një letër të bardhë, shkruani sa vijon:

Filani, qëndroni larg jetës sime, pasi kjo kripë do të largojë të këqijat që përpiqen të më sulmojnë. filani, largohuni përgjithmonë dhe mos më kërkoni më.

Më pas, hidhni tre lugë kripë të trashë në një enë të bardhë. Lëpini një qiri - të zi ose të kuq - dhe më pas fërkojeni në kripë. Me një fije të çdo ngjyre, lidhni letrën në qiri. E ndizni dhe pas tre orësh djegie e shuani, e thyeni dhe i hidhni tri pika vaj ricini. Në fund, varrosni qirinjën dhe letrën.

A është e nevojshme të lëpihet qiriri i thyer?

Të kryeni magjinë e qiriut të thyer, kur qëllimi juaj është të largoni dikë të padëshiruar - një të dashur, vjehrrën, një të njohur etj. -, duhet lëpirë qiriun, para se ta thyesh.

Në rastin e simpatisë së qiririt të thyer për të ndarë dy persona, nuk ka nevojë të lëpihet qiriri që do të thyhet dhe më pas të varroset. . Megjithatë, në të dyja magjitë, mos harroni të mentalizoni dëshirën tuaj, për t'i dhënë më shumë forcë qëllimit tuaj për të ndarë dy persona ose për të larguar dikë.

Magjia e qiririt të përmbysur, si mund të ndihmojë dhe këshilla

Për të rivendosur një marrëdhënie, mësoni për hijeshinë e fuqishme të qiriut të përmbysur dhe zbuloni se si mund t'ju ndihmojë. Sigurohuni që vërtet dëshironi të riktheni të dashurin tuaj dhe të bëni ritualin, duke menduar që dëshira juaj të përmbushet. Shikoni hap pas hapi më poshtë!

Magjia e qiririt të përmbysur pas derës për të kthyer dashurinë

Për të bërë magjinë e qiririt të përmbysur pas derës dhe për të rikthyer dashurinë tuaj, përdorni një stilolaps blu për të shkruar emrin e plotë të dashurisë suaj në një letër. Pastaj, me një thikë, hapni një vrimë të vogël në një qiri të ri të bardhë.

Vendosni letrën e vogël në vrimë dhe, me atë që ka mbetur nga qiri, sigurojeni letrën atje. Përdorni thikën dhe ktheni pozicionin e fitilit dhe bazës. Ndizni qirinjën dhe vendoseni në një disk të bardhë pas derës derisa të mbarojë djegia. Më në fund, luani atë që ka mbetur ngaqiri në një kopsht të lulëzuar.

Si mund të ndihmojë

Nëse vuani nga një dashuri që ka ikur dhe dëshironi që ai të kthehet, sharmi i qiririt të përmbysur pas derës mund të ndihmojë për ta rikthyer shumë shpejt.

Një pikë shumë e rëndësishme, si në këtë magji ashtu edhe në çdo tjetër, është besimi i atyre që e bëjnë dhe mendësia pozitive, duke u fokusuar vetëm tek ajo që dëshironi të arrini. Gjithashtu mos harroni të mos lejoni askënd të shohë magjinë që po kryhet ose qiriun që digjet. Kjo ndihmon që gjithçka të funksionojë siç duhet, me rezultatin e dëshiruar.

Rritni fuqinë e simpatisë

Për të rritur fuqinë e simpatisë për qiriun e përmbysur pas derës, zgjidhni një moment heshtjeje në shtëpinë tuaj, mundësisht kur askush tjetër nuk është atje përveç jush. Zhurmat e jashtme mund t'ju shpërqendrojnë dhe të dëmtojnë mentalitetin tuaj në kthimin e dashurisë tuaj, gjatë kryerjes së ritualit.

Pra, mos lejoni që dikush ta shohë qiriun që digjet. Gjithashtu, jini të qartë për atë që dëshironi të arrini duke kryer magjinë dhe mos i tregoni askujt për këtë, veçanërisht të dashurit që dëshironi të ktheheni.

Këshilla për funksionimin e magjive

Simpatitë janë stimuj që energjitë të punojnë në favor të dëshirave tuaja, duke stimuluar situata që mund të zgjasin pak për të ndodhur ose që nuk do të ndodhnin kurrë pa atë shtytje magjike.Kështu, përveç simpatisë së duhur për çdo dëshirë dhe qëllim, është e rëndësishme që të bëni pjesën tuaj nëse doni të tërhiqni të dashurin tuaj prapa.

Për këtë arsye, përpiquni të tregoheni gjithmonë interesant, duke u shprehur cilësitë dhe tiparet më të spikatura të personalitetit të tij. Kujdesuni gjithashtu për pamjen tuaj dhe mbani vetëvlerësimin tuaj të lartë. Tregojini të dashurit tuaj se jeni i disponueshëm për dashuri dhe se ia vlen të investoni në një marrëdhënie me ju.

Magji të tjera për dashurinë

Ka shumë magji për dashurinë, me të ndryshme synimet dhe materialet. Disa janë më të ndërlikuara dhe disa janë më të thjeshta. Megjithatë, ne kemi sjellë disa shumë të thjeshta për t'ju ndihmuar me dashuri. Provoni atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja më poshtë!

Simpati për dashurinë

Forconi dashurinë tuaj duke kryer një simpati, duke blerë një imazh të San Franciskos dhe një të Santa Clara. Lërini të dy në dhomën tuaj, së bashku me një foto të juaj dhe partnerit tuaj. Një herë në muaj, atëherë, ndizni një qiri të bardhë dhe lutuni shenjtorëve, duke kërkuar që harmonia, mirëkuptimi dhe dashuria të forcojnë marrëdhënien tuaj.

Gjithashtu, kërkoni që shembulli i unitetit dhe përkushtimit ndaj dy shenjtorëve të jetë frymëzim për ata që doni, duke ndriçuar jetën tuaj dhe jetën e këtyre njerëzve. Mbylle lutjen duke falenderuar.

Simpatia e trëndafilit për të hapur shtigje në dashuri

Hapni shtigje në dashuri mesimpatia e trëndafilit. Për ta bërë këtë, duhet të merrni një trëndafil të bardhë, ta vendosni në një gotë me ujë dhe të shtoni një majë kripë dhe pesë pika ose më pak esencë livande.

Lëreni këtë gotë me rregullimin deri në trëndafil. është e thatë dhe petalet bien vetë. Më pas, mblidhni këto petale dhe ujin në gotë me dy litra ujë. Përdoreni këtë ujë për t'u larë nga koka te këmbët dhe, pas larjes, hidhni petalet në një kopsht lulesh ose në një vazo.

Simpatia për të rikthyer dashurinë

Kthejeni dashurinë tuaj. marrja e një veshjeje që ka veshur i dashuri. Për të kryer këtë magji, vendoseni këtë pjesë të veshjes në një tabaka argjendi dhe vendoseni në zjarr. Pasi veshja të digjet plotësisht, mblidhni hirin e mbetur dhe ruajeni në një kuti bizhuterish. Mbajeni hirin të sigurt derisa i dashuri juaj të kthehet tek ju.

Gjithmonë mbani mend të mentalizoni atë që dëshironi, duke menduar për ju të dy së ​​bashku, të lumtur dhe në harmoni, duke e dashur njëri-tjetrin. Por sigurohuni që kjo është ajo që dëshironi, përpara se të bëni magji.

Simpati për të pasur një lidhje

Nëse doni një lidhje të shpejtë me dikë, përdorni një shami të kuqe për të marrë një rrjetë merimange të lagur nga vesa e natës dhe bëni magjinë e mëposhtme. Shtypni rrjetën e merimangës në këtë shami dhe mbajeni me vete derisa të gjeni personin me të cilin dëshironi të keni një lidhje pa fije.

Pastaj,merrni shaminë e kuqe, ende me rrjetë, dhe fërkojeni në dorën e majtë të personit. Duhet të fërkohet në anën e pasme të dorës së majtë. Mbani një mentalitet të fortë për dëshirën tuaj për t'u angazhuar me personin. Gjithashtu, gjëja shumë e rëndësishme është të mos i tregoni askujt për simpatinë.

Simpatia për t'u kthyer në dashuri

Dëshira juaj për të pasur një dashuri të ndërsjellë do të plotësohet, me ritualin që duhet të jetë kryhet të premten me një gjysmëhënës, duke përdorur një trëndafil të kuq. Për të filluar, prisni deri në orën njëzet e një dhe, jashtë, nën dritën e gjysmëhënës, këpusni një trëndafil të kuq.

Me gjembin e lules shkruani emrin e personit që doni. të gjitha petalet. Kështu, përfundoni simpatinë për t'ju kthyer në dashuri duke hedhur petalet në ujë të rrjedhshëm. Në një kohë shumë të shkurtër, i dashuri juaj do të fillojë të përgjigjet me ndjenjat tuaja të dashurisë.

Ritual për lumturinë në dashuri

Për të mbajtur lumturinë në dashuri, duhet të blini gjysmë metër fjongo të bardhë , në ditën e trembëdhjetë të çdo muaji. Me një stilolaps të kuq, shkruani emrin e kujt ose çfarë ju pengon në lumturinë në shirit. Kështu, shiriti duhet të jetë i lidhur me një nyjë të verbër dhe shumë të ngushtë në një pemë limoni, në mënyrë që tre gjemba të shpojnë shiritin.

Duhet të thuash një Ati ynë dhe një Tungjatje Mari. Mendoni se asgjë nuk pengon lumturinë tuaj, duke i kërkuar ndihmë shenjtorit tuaj mbrojtës. Pas dy javësh,

Si ekspert në fushën e ëndrrave, spiritualitetit dhe ezoterizmit, jam i përkushtuar t'i ndihmoj të tjerët të gjejnë kuptimin në ëndrrat e tyre. Ëndrrat janë një mjet i fuqishëm për të kuptuar mendjet tona nënndërgjegjeshëm dhe mund të ofrojnë njohuri të vlefshme në jetën tonë të përditshme. Udhëtimi im në botën e ëndrrave dhe shpirtërore filloi më shumë se 20 vjet më parë, dhe që atëherë unë kam studiuar gjerësisht në këto fusha. Unë jam i pasionuar për të ndarë njohuritë e mia me të tjerët dhe për t'i ndihmuar ata të lidhen me veten e tyre shpirtërore.