Љубовни циклуси на камшикување: опасности, негативни ефекти и многу повеќе!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Кои се љубовните циклуси?

Ако знаете кои се љубовните врски и сте запознаени со нив, сигурно сте слушнале за циклусите на овој ритуал. Лицето кое е жртва на камшик поминува низ некои фази во кои се однесува на одреден начин. Лицето кое го извршило врзувањето се чувствува моќно и има целосна контрола над жртвата.

Ова чувство доаѓа од опсесивниот дух, кој е кај личноста која го промовирала ритуалот. Како што одминува времето, жртвата на ритуалот се повеќе се вклучува со оној што го промовирал врзувањето, почнувајќи сè повеќе да ја бара таа личност. Фазите на љубовното врзување ќе ги знаете подетално во оваа статија. Проверете!

Циклуси на љубовно камшикување кај жртвата

Жртвата на камшикување со љубов поминува низ неколку фази. Овие циклуси служат како еден вид термометар за дејство на љубовно врзување и покажуваат колку жртвата е вклучена во ритуалот. Дознајте повеќе за секоја од фазите на овој циклус подолу!

Конфузија

Првиот циклус низ кој поминува жртвата на љубовна врска е чувството на збунетост. Тоа се должи на фактот што во еден момент сакала да се држи подалеку од личноста која го извршила ритуалот и сега чувството е сосема спротивно од она што го имала на ум пред неколку часа. Така, жртвата на камшикување го поминува цело време размислувајќи за тоа кој го сторил тоасе плаши што ќе се случи. Поединецот кој ја нарачал работата за врзување со љубов, исто така, ќе се чувствува набљудуван во различни периоди од денот, а особено во текот на ноќта.

Чувство на нефизичко присуство

Последниот ефект што треба да се спомене е чувството на присуство на духовни суштества, што е една од најстрашните последици за оние кои прават љубовна магија. Поединецот кој го промовирал ова дело ќе мора постојано да живее со присуство на духовни суштества во неговиот дом, работно место или на кое било место што редовно го посетува.

Кога тоа ќе се случи, се препорачува поединецот кој ја нарачал работата на љубезното врзување веднаш побарајте духовна помош, бидејќи проблемот се влошува и станува многу тешко да се контролира.

Дали е препорачливо да се изврши работа на љубовно врзување?

Од суштинско значење е личноста која се сомнева во извршувањето на љубовното врзување да разбере дека најдоброто нешто што треба да направите е да го избегнете овој ритуал. Секој кој мисли дека овој ритуал ќе го донесе само она што е пожелно од страна на оние кои го промовираа, грешат. Спротивните ефекти се дел од ритуалот на љубовно врзување.

Ритуалот ќе донесе одредени аспекти со кои сигурно нема да бидете подготвени да се справите. Последиците од љубовното поврзување надминуваат кој го бара овој ритуал, тие ја вклучуваат жртвата и исто така кој го промовира ритуалот.ритуал. Негативните резултати можеби нема да се појават веднаш, но веројатно ќе се случат во вашиот живот во иднина.

ритуалот.

Генерално, речиси сите жртви на љубовното врзување минуваат низ оваа фаза, барем во случаите кога ритуалот стапува на сила, бидејќи можеби и тој нема да работи. Ова може да се случи поради неколку фактори, вклучувајќи ја и намерата на лицето кое го извршило врзувањето.

Духовна опсесија

Втората фаза од циклусот на духовно врзување е опсесијата. Ова се случува поради влијанијата на слабиот вибрирачки дух. Овој ентитет ја започнува својата работа така што ја тера жртвата на љубовното врзување да размислува сè повеќе за тоа кој го промовирал ритуалот, терајќи ги врзаните да размислуваат и да му недостигаат личноста што го извршила ритуалот.

Функцијата на ритуалниот дух на ниско ниво на вибрации е да се поминува цело време покрај жртвата, секој ден од неделата. Поради ова континуирано влијание, нема момент кога жртвата не размислува за тоа кој го врзал.

Губењето на задоволство во храната

Недостигот на апетит е исто така последица на љубовното врзување . Како жртва на овој ритуал, врзаната личност на крајот не јаде како порано. Почнува да има одредена аверзија кон храната, поради тоа што повеќе не чувствува задоволство од храната и се чувствува среќна само кога размислува за личноста која ја промовирала љубовната врска.

Недостигот на апетит на делот од врзаниот поединец завршува со отворање врата за појава на неколку другипроблеми, како што се неухранетост, несвестица или некој друг проблем како резултат на недостаток на хранливи материи во телото.

Губење на сон

Спиењето е исклучително важно за правилното функционирање на телото. Љубовното камшикување завршува со прекинување на ноќниот сон на жртвата, поради што таа повеќе не може да спие како порано. Ноќите на врзаната личност стануваат сè потажни и пусти. Ова се должи на фактот што при затворање на очите, жртвата може да мисли само на тоа кој ја нарачал работата.

Жртвата на врзувањето е толку вклучена во ритуалот што слуша, во текот на ноќта, некои комплименти на личноста која го промовирала ритуалот и глас во кој се наведува дека жртвата треба да ги врати прекинатите врски во врската. Сето ова го сугерира опсесивниот дух.

Се изгледа досадно

Личноста која е жртва на љубовна врска поминува низ период во кој се чини дека сè нема смисла и не е привлечно на кој било начин.некои. Поединецот кој минува низ љубовна врска почнува да престанува да се занимава дури и со важни активности за неговата егзистенција, како што е работата.

Интересот за студирање исто така исчезнува, што на крајот ја тера жртвата на ропството целосно да се откаже од академските животот. Жртвата на камшикување завршува сè повеќе и повеќе не успева да се грижи за себе, дури и се откажува од грижата за сопствената лична хигиена.

Враќањето

Бидејќи врзаниот поединец не може да размислува за ништо друго освен да биде близок со лицето кое го наредило врзувањето, жртвата на крајот зазема став дека ја обновува врската надевајќи се дека ќе најде среќа и ослободување од сета таа напнатост во неговите раце кој го промовираше врзувањето.

Љубовното врзување ја тера жртвата очајно да ја бара личноста што го промовираше ритуалот, со надеж дека врската ќе се врати на она што беше порано. Со ова, опсесорниот дух ја продолжува својата работа на измама и манипулација со чувствата на жртвата на врзувањето, предизвикувајќи таа да биде заробена.

Целосна контрола на опсесорот

Конечно, да се затвори циклус на љубовна приврзаност, опсесорот презема целосна контрола врз жртвата. Сè додека има исплати за работата на духот, тој ќе продолжи да дејствува се повеќе и повеќе. По завршувањето на настапот на овој ентитет, веќе нема да има двајца слободни луѓе кои се сакаат меѓусебно во оваа врска.

Едниот од нив е таму само затоа што бил под влијание на опсесивниот дух, но неговите чувства не се вистина, нема повеќе вистинска љубов во твоите постапки и мисли. Сè што прави жртвата на закотвувањето е да биде командувана од опсесорот.

Опасности од љубовното закотвување

Лицето кое ќе направи љубовно прицврстување мора целосно да биде свесно за сè ризиците кои ги носи практиката за жртвата. Овој ритуал се мешадиректно во личниот живот на врзаните, предизвикувајќи сериозни последици. Дознајте повеќе во следните теми!

Мешање

Влијанието што љубовното врзување го има врз животот на жртвата на овој ритуал е непроценливо. Личноста која страда од камшикување едноставно не размислува за ништо друго, освен да оди во потрага по кој ја нарачал работата. Таа целосно ги остава настрана важните работи во животот, како што се студиите и работата.

Нивната егзистенција зависи од овие две работи, а жртвата едноставно ги остава овие работи настрана за да тргне во потрага по саканата личност. Меѓу последиците од врзувањето со жртвата се постојаните кошмари, неможноста да се избере слободно и исто така губењето на неколку можности.

Спротивен ефект

Да се ​​сака врзувањето може да има спротивен ефект за тоа кој побарал за овој ритуал. Личноста која промовирала камшикување може да види сè што постигнал во својот живот уништено и да живее во состојба на физичка и духовна беда. Важно е личноста која тргнува во потрага по обврзувачка работа да биде подготвена да се соочи со последиците.

Ритуалот на обврзување со љубов може да ја натера саканата личност да се оддалечи. Во некои случаи, кога ритуалот не успее, она што се гледа е сосема спротивен ефект. Наместо саканата личност да се доближи, тие на крајот се оддалечуваат.

Неможност за враќање назад

Луѓето кои промовираат љубовна врска треба да живеат со идејата дека ќе живеат во ропство на друга личност. Најлошо од сè, оваа личност никогаш нема вистински да ја сака личноста која го промовирала камшикувањето. Жртвата на ритуалот е под влијание на опседнат дух, тој нема вистинско чувство.

Затоа, личноста што го извршила врзувањето ќе живее засекогаш приврзана за некој што вистински не го сака. Како последица на ова, двете страни во ритуалот ќе живеат несреќни, бидејќи љубовното врзување, откако ќе се изврши, повеќе не може да се отповика.

Негативни долгови

Друга опасност поврзана со извршувањето на љубовното врзување се негативни долгови со ниски вибрациони ентитети. Колку и да лицето кое го промовираше љубовното врзување се откажува во тој процес и изразува искрено жалење што го извршил овој ритуал, негативните резултати сепак ќе траат долго.

Цената што треба да се плати за љубовен врзувањето е високо, така што личноста која размислува да прави таков ритуал мора да биде подготвена да жртвува нешто. Најдоброто нешто што треба да направите е да се обидете да ја оставите на страна врската која не успеала и да продолжите понатаму. Никој не треба да биде принуден да сака некого.

Карма

Во случајот на оние кои извршиле љубовно врзување, законот на кармата се применува во животите на луѓето во форма на страдање во љубовниот живот . Ова се должи на фактот дека којпромовира ритуал на љубовно поврзување е директно мешање во слободната волја на луѓето, одземајќи им ја слободата.

Никој не заслужува да живее врзан за друга личност и да биде лишен од неговата слобода на избор поради врската која не успеала . Сите луѓе се раѓаат слободни и затоа мора да останат, без да бидат лишени од сопствената слобода.

Спротивни ефекти кои бараа обврзувачки

Покрај трагичните ефекти што ги трпи жртвата од Заради љубовната врска може да настрадаат и оние кои побарале да се изврши овој ритуал, бидејќи цената што треба да се плати за овој ритуал е доста висока. Дознајте повеќе во следните теми!

Жалење

Првиот спротивен ефект што се појавува кај оние кои промовираат љубовно врзување е силно жалење, што може да се случи по извршувањето на ритуалот, па дури и во моментот кога се прави. Вистината е дека поединецот кој наредува работа на љубовно врзување страда многу со жалење.

Лицето кое го промовира врзувањето нема да може да ужива во придобивките од овој ритуал. Сепак, тоа не е главниот проблем што доаѓа од практиката на љубовни врзувања, има многу други компликации кои се јавуваат кога се изведува овој ритуал.

Главоболки

Главоболките што се јавуваат кај оние кои промовирани ритуалот се многу силни. Ова е еден од најчестите симптомиврз кого направи љубовен камшик. Општо земено, ако жртвата на закотвувањето е лоша личност, тој што го закотвува е тој што ја чувствува главоболката.

Главоболката како симптом на љубовното закотвување може да трае неколку дена. Сепак, важно е да се нагласи дека силата на ритуалот што се изведуваше исто така директно се меша во неговиот резултат.

Повраќање и гадење

Повраќање и гадење се уште еден од симптомите кои влегуваат во список на зла што жртвата би ги добила, но тие завршувале кај оној што го извршил ритуалот. Факт е дека жртвата би доживеала силно гадење, повраќање и гадење без очигледна причина. Со ова, личноста која го промовирала ритуалот ќе ги добие сите симптоми кои биле наменети за жртвата.

Постојаното повраќање и гадење може да предизвикаат различни проблеми како за физичкото, така и за психичкото здравје на лицата кои го извршиле ритуалот . Овие симптоми би биле дел од рутината на жртвата, меѓутоа, тие ќе бидат дел од животот на луѓето кои го промовирале ритуалот.

Незаинтересираност за дружење и запознавање

Како последица на откако го промовирале ритуалот, луѓето кои го направиле тоа, на крајот целосно ќе го изгубат интересот за стекнување нови пријатели и повторно поврзување со друга личност. Фактот да не стекнувате нови пријатели или да не се поврзувате на здрав начин со други луѓе, на крајот ќе ја направи личностасе чувствуваат тажни.

Помалку по малку, личноста која го извршила ритуалот ја губи желбата да запознае нови луѓе, да се дружи со пријателите и да добие девојка или момче. Неподготвеноста за состаноци и недостатокот на ентузијазам за дружење се последиците од љубовното врзување.

Постојан страв

Постојаниот страв од извршување на љубовно врзување доаѓа од фактот дека личноста која го промовирала ритуал склучил пакт со злобен ентитет кој делува непредвидливо, односно поединецот кој наредил да се работи на љубовно врзување ќе мора да живее со дух кој ќе се обиде да ги постигне своите цели по секоја цена.

Со тоа , еден од симптомите на љубовното камшикување е чувството на постојан страв од овој зол дух. Вие сте целосно свесни за тоа што е способен да направи овој ентитет, затоа, стравот ќе расте се повеќе и повеќе во вашето срце и секогаш ќе биде присутен во вашиот живот додека ритуалот не престане да дејствува.

Чувство на прогон 7>

Чувството на прогонство е еден од симптомите на љубовна приврзаност. Лицето кое го промовираше овој ритуал чувствува постојано чувство дека е сам и постојано е прогонуван. Таа веќе не може да излезе на улица и да биде мирна, бидејќи има постојано чувство дека ја гледаат.

Овој симптом доаѓа од фактот дека личноста која го извршила врзувањето секогаш се плаши и

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.