Писмо 30 во циганската палуба: пораката од Os Lilies и нејзините комбинации!!

 • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Значењето на картата 30: циганска палуба

Картата 30 од циганската палуба, или лилјаните, го носи значењето на самоанализата и вели дека личноста ќе помине низ период на откривање на нивната вистинска моќ. Оваа картичка доаѓа со многу енергија на деликатес, предвидувања на пријатни моменти, искреност, многу љубов и просперитет.

Во овој момент на откритија, личноста ќе ја пронајде својата суштина, ќе открие способности кои не замислувал да ги има . Оваа картичка носи и порака дека вашите цели се поблиску до остварување и дека ќе ја имате потребната сила да се борите за нив.

Секако дека ова ќе биде период на организација и структуирање на вашиот живот, за тоа ќе имате пат исполнет со мир во вашата душа.

Во оваа статија ќе донесеме други предвидувања од Писмото 30 од циганската палуба, како што се влијанија за врските, работата, здравјето и многу други области од животот. Продолжете да ги читате и подобро разбирајте ги овие предвидувања.

Значењето на картата 30 (Лилјаните): Циганска палуба

Читањето на циганската палуба носи безброј предвидувања за животите на луѓето. Картичката 30 носи пораки за добри времиња.

Во овој извадок од текстот ќе најдете предвидувања од картата 30, Лилјаните, за љубовта и врските, работата и бизнисот и здравјето.

Писмо 30 (The Lilies) во палубата Cigano: Љубов и врски

За љубов, картичка 30, The Lilies, во палубата Ciganoноси пораки за различните фази на врската:

 • За мажените: Картичката Лилјаните вели дека оваа заедница ќе биде стабилна. И покрај тоа што имаат мали конфликти, тие ќе знаат како да ги надминат, бидејќи тоа е балансирана врска со многу љубов;
 • За оние кои се свршени или излегуваат: Лилјаните во овој случај носат порака дека врската ќе има многу историја пред себе, но неопходна е взаемна почит кон просторот на партнерот ;
 • За оние кои се сингл: Пораката од картата 30, Лилјаните, вели дека е време да го оставите стравот од нова врска настрана. Време е да обрнете внимание на околината, бидејќи ќе се појави некој интересен, кој ќе ве извади од вашата комфорна зона. Ова е време повторно да и се предадете на љубовта.
 • Писмо 30 (Лилјаните) во циганската палуба: Работа и бизнис

  За работа и бизнис пораката на картичката 30, Лилјаните, е дека сте во многу духовен момент, мир и сигурност на избраните патишта. Оваа ваша позитивна енергија ќе ги натера другите луѓе да почнат да посветуваат поголемо внимание на вас.

  Без разлика дали сте вработен, невработен или бизнисмен, оваа картичка ја носи пораката за достигнувања и успех преку добри односи со луѓето. Искористете ја вашата способност да одржувате меѓучовечки односи и барајте позитивни контакти со работните партнери. Користете смиреност и спокојство за да ги преземете вашитеодлуки.

  Во палубата Cigano, картичката Os Lírios предвидува и професионални достигнувања како резултат на вашата посветеност. Затоа, верувајте и знајте дека заслужувате да уживате во среќата што ќе ви ја донесат овие достигнувања.

  Картичка 30 (The Lilies) во циганската палуба: Здравје

  Во врска со здравјето, картичката 30 чита Gypsy deck доаѓа како позитивна порака, дури и ако имате здравствен проблем. Време е длабински да анализирате како оди оваа област од вашиот живот.

  Насочете ја оваа анализа за да разберете што го предизвикува овој можен проблем, обидете се да разберете дали доаѓа од некакво занемарување со храната или прекумерно стрес. Иако оваа картичка зборува за здравствени проблеми, таа покажува дека е позитивно време за лекување.

  Тоа е фаза во која животот има тенденција да дојде во рамнотежа, затоа обидете се да обрнете повеќе внимание и на вашата исхрана како вашата визија. За одржување на здравјето на телото и умот, многу е важна урамнотежена исхрана без ексцеси.

  Вообичаени комбинации на картата 30 во циганската палуба

  Како и во тарот, кај циганската палубата исто така има разлика во читањето на картата 30 според комбинациите што се појавуваат во текот на играта. Дури и позицијата во која се појавуваат картичките го менува нивното значење. Картичката што се појавува десно ќе зборува за картичката што се појавува лево. ќе разберешПодобро е овој концепт кога се набљудуваат комбинациите.

  Подолу ќе се занимаваме со различните можни комбинации помеѓу картата 30, Лилјаните, со Витезот, Трифолија, Куќата и 7 други комбинации. Следете го!

  Писмо 30 (Лилјаните) и буква 1 (Витезот)

  Разберете го значењето на картичката 30, Лилјаните, со картичката 1, Витезот, а исто така и обратната позиција , Витезот и Лилјаните.

 • Лилјаните и Витезот: Оваа комбинација носи порака дека е неопходно да не дозволите емоциите да доминираат со вас. Разумот ќе биде најдобриот начин да најдете одговори на вашите проблеми;
 • Витезот и лилјаните: Комбинацијата помеѓу Витезот и Лилјаните значи дека вашите емоции ќе бидат поизбалансирани и на тој начин ќе поминете низ фаза на хармонија.
 • Картичка 30 (Кринови) и карта 2 (Детелина)

  Сега ги оставаме значењата на комбинацијата помеѓу картите 30, Лилјаните и 2 Детелината.

  3>

 • Лилјаните и Детелината: Појавата на оваа комбинација носи порака за момент на тага во вашиот живот;
 • Детелина и лилјаните: Пораката од комбинацијата помеѓу Детелина и Лилјаните, вели дека ќе дојде време кога потрагата по мир и среќа нема да даде добри резултати.
 • Картичка 30 (The Lilies) и картичка 4 (The House)

  Погледнете ја пораката донесена од комбинацијата на картичката 30 и картичката 4, The Lilies и The House, соодветно.

 • Лилјаните и куќата: Когакомбинацијата од картата 30 и картичката 4 се појавува во читањето на циганската палуба, пораката е дека личноста ќе најде поддршка и мудрост во семејните односи;
 • Куќата и лилјаните: Во оваа комбинација пораката е дека веројатно ќе добиете вест за семејно наследство, можеби куќа.
 • Картичка 30 (The Lilies) и картичка 6 (The Clouds)

  Овде ќе зборуваме за значењето на комбинацијата помеѓу The Lilies и The Clouds во нивните две можни позиции.

 • Лилјаните и облаците: Оваа комбинација носи предупредување дека малку мудрост и самоспознавање недостасува во вашиот живот. Можеби е време да се фокусираме на потрагата по ентериеризација;
 • Облаците и лилјаните: инверзната комбинација од претходната вели дека вашиот живот можеби минува низ момент на вознемиреност, момент со недостаток на мир.
 • Картичка 30 (Лилјаните) и карта 7 (Змијата)

  Да го видиме предвидувањето што го носат комбинациите на картите 30 и 7, Лилјаните и Змијата.

 • Лилјаните и змијата: Овде оваа комбинација се обидува да покаже дека личноста може да има моменти на интензивен секс;
 • Змијата и лилјаните: Во превртувањето на нивните положби, значењето е малку поинакво и кажува дека на нивниот пат ќе се појави желба и сексуална привлечност.
 • Картичка 30 (Лилјаните) и карта 16 (Ѕвездата)

  Има многу комбинации на карти во палубатаЦигано, сега подолу ќе го оставиме значењето на комбинацијата помеѓу The Lilies и The Star.

 • The Lilies и The Star: Појавата на овие картички во оваа поставеност значи постигнување слава и успех, но на поумерен начин;
 • Ѕвездата и лилјаните: Во оваа комбинација пораката на картите е за успехот што доаѓа преку некои минати активности.
 • Писмо 30 (Лилјаните) и буква 17 (Штркот)

  Подолу ќе ја најдете пораката што ја носи комбинацијата помеѓу картите 30 и 17.

 • Лилјаните и штркот: Комбинацијата помеѓу картата 30, Лилјаните и картата 17, Штркот, вели дека ќе поминете низ момент на студенило во односите, што ќе предизвика промени во вашиот живот;
 • Штркот и лилјаните: инверзната комбинација на овие картички ја носи пораката за лична рамнотежа.
 • Картичка 30 (Лилјаните) и карта 21 (Планината)

  Друга можна комбинација во читањето на циганската палуба е картата Лилјаните со картичката Планината.

 • Лилјаните и планината: во оваа комбинација, картите значат дека најверојатно ќе поминете низ време на недостаток на трпение и потреба за изолација;
 • Планината и лилјаните: Пораката на оваа комбинација е дека можеби поминувате низ период на превирања во вашиот сексуален живот.
 • Картичка 30 (Лилјаните) и карта 32 (Месечината)

  Следната комбинација накартите во циганската палуба е помеѓу картите Лилјаните и Месечината.

 • Лилјаните и Месечината: Оваа комбинација на карти значи дека ќе има фаза на лична еволуција и добивка на зрелост;
 • Месечината и лилјаните: Кога ќе се појави инверзија на положбата на овие картички, пораката е дека вашиот живот ќе има поголема сигурност и емоционална стабилност.
 • Картичка 30 (The Lilies) и картичка 34 (The Fish)

  А во последната комбинација на циганската палуба доаѓаат картите The Lilies и The Fish.

 • Лилјаните и рибите: Кога ја читате циганската палуба, комбинацијата од овие картички зборува за спокојство и среќа во финансиската област на вашиот живот;
 • Рибите и лилјаните: Со појавувањето на овие картички во превртени позиции, пораката е за можен почеток на бизнис и дека ќе биде сигурен и просперитетен бизнис.
 • Дали картичката 30 во циганската палуба го претставува доаѓањето на мирот?

  Картата 30 од циганската палуба, Лилјаните, претставува момент на смиреност и мир. Но, мора да разберете дека сè има свое време да се случи, па затоа е неопходно да не се брза. Можеби изгледа дека настаните траат предолго, но тие се случуваат во вистинско време.

  Поради оваа причина, ќе биде неопходно да се одржи рамнотежа и да се бара да се дејствува мудро, чекајќи го најдобриот момент за да направите потези во вистинската насока. Оваа картичка од циганската палуба вели дека е време да се задржи верата, бидејќи наНастаните се проследуваат на најдобар начин, за најдобар резултат.

  Важно е да се задржи ставот на вниманието кога се појавуваат ситуации. И запомнете да не се решавате само затоа што работите се случуваат бавно. Промените претставени во читањето на палубата Cigano исто така зависат од вашите постапки кон вашите цели.

  Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.